PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

Om några timmar startar SM-finalen i Superbike - mcparken.se


Hej allesammans 

Under natten har vi lagt in ungefär 300 annonser på motorcyklar och är totalt uppe i över 3 300 annonser och nu runt 1 800 aktiva annonser att söka och titta på. Under veckan passerade vi också fantastiska 500.000 besök vilket är oerhört roligt att se att fler och fler hittar hit. Hårt arbete med en mängd aktiviteter ger helt klart resultat och vi kommer fortsätta arbetet. Vi tror mycket på att ni som handlare bidrar med länkar och text i era sociala medier och hemsidor så vi kommer kontakta er med detta stödet och hoppas ni också hjälper till.

Förra nyhetsbrevet var lite mastigt så jag bantar ner det nu och vi tackar för denna vecka med massor av roliga och spännande möten och samarbeten med en mängd personer och företag. Som alltid så tveka inte att höra av er när ert företag också vill vara med och visa era annonser. Vi har system som gör det oerhört enkelt för er att publicera ert material på mcparken. Ring eller maila med intresse så hör vi av oss!

Till helgen är det som ni vet SM final i Superbike på Anderstorp. Vi åker ner i morgon bitti och ser fram emot att träffa alla inför årets sista och mest spännande race som jag varit med om i alla fall. Som ni vet så har vi lagt ut länkar i mailet nedan och sponsrar sändningarna under helgen. Med oss hoppas vi också på intervjuer och material att använda under hösten och vintern till nästa säsong.

Följande ledtider gäller https://www.arc.nu/sv/arrangemang/200911-sm-final-roadracing-2020/ och racen ser ni på https://www.youtube.com/c/roadracingSE/videos?view=2&sort=dd&live_view=502&shelf_id=1 

Ha en trevlig helg!

Hälsningar Pelle, Martin, Linus och Fredrik