PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

Nyhetsbrev #4 - Sälj mer hojar nästa helg

Hej allesammans, 

Som säkert många av er vet så är det SM-final i Superbike den 12/13 september på Anderstorp. mcparken sponsrar sändningarna och är på plats för intervjuer vilket innebär att vi kommer synas för ca 10.000 tittare under två dagar på https://www.youtube.com/channel/UC3O5OyOOaXr-LbnW9iK7sJg tillsammans med roadracing.se, både kval och tävling. Vi håller på att ta fram en film i skrivande stund som kommer köras med ett budskap.

I och med detta så tipsar vi er om att lägga in era annonser eftersom det kommer bli extra stor tryck av besökare under de dagarna och då är det ju en fördel att ni också har era hojar exponerade. De 25 handlare som är med just nu har vi i princip alla begagnade hojar uppe (om de har regnr som syns vill säga). Men det finns också väldigt många hojar som inte finns med. 

Så mitt tips, lägg upp motorcyklar före lördag så kommer vi få uppåt 10.000 besökande personer som gärna tittar på era fantastiska motorcyklar. Om ni behöver hjälp att lägga upp de så hör av er. Har ni inte konto än, registrera er och hör av er så sätter jag upp er så att ni kan börja registrera. Som admin har ni nämligen mycket lättare att lägga upp en annons, det tar bara runt 20 sek om det finns regnr.

Fram till idag har vi över 450.000 besök, 2600 motorcyklar varav 1400 finns ute just nu. Det är bara hojar som har regnr vilket gör att alla annonser på nya, krossar och liknande inte finns med än så länge men det hoppas vi att ni kommer börja lägga in vartefter. 

Som sagt, ring eller maila mig om ni vill komma igång, utnyttja chansen att få extra exponering och fler besökare till er butik!

Ps. Ni hittar utbildningsfilmer i sektionen blog som visar hur man gör

Hälsningar
Pelle Johansson & c/o