PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

Nyhetsbrev #5 - Vinterförvaring samt exklusivt annonserbjudande


Hej allesammans!

Tiden går fort och mycket händer hela tiden. Vi har passerat 715.000 besök och har haft över 3850 mc annonser ute och nu visas 2265 st. Flera användare berättar om att det är lättare att hitta här än på Blocket. Några säger även att det är roligare att vara här och botanisera för det finns mer information att få än på Blocket. Ytterligare folk har sagt att det är mindre "konstiga mail som skickas". Superkul att höra. Visste ni att vi också nu finns i norden, mcparken.no, mcparken.dk, mcparken.fi samt mcparken.org - ambitionen är att över tid nå utanför Sveriges gränser och skapa förutsättningar att hitta en drömhoj som kanske inte finns i det lokala landet. Som ni kanske vet så publiceras också varenda annons på Facebooks grupp mcparken.

JohansMC publicerade reklambanner i sina digitala kanaler

Alexander på Johans MC bad om att få en reklambanner för att kunna presentera på sina digitala kanaler och det var en direkt succé för över 1.000 besök kom från denna enkla men effektiva annonsering för att hjälpa varandra med att synas och höras. Är ni också intresserade så tar jag gärna fram underlag till er, det är helt kostnadsfritt eftersom det genererar trafik mellan oss som gynnar alla.

Hösterbjudande, annonsera 2 månader för endast 2495 kr!

Jag vill erbjuda er ett fantastiskt höst-erbjudande. För endast 2495 kr + moms ( + 500 kr så gör vi er banner)  får ni annonsera med vad ni vill som visas med era annonser under hela 2 månader. Tips på annons kan vara då flera efterfrågat detta - Varma kläder på hösten, det är värmehandskar eller handtag, det är vinterförvaring och hur man gör inför vintern med hojen. För att börja, hör av er till mig på pelle@mcparken.se så tar vi det därifrån. För er som inte har några egna mc-annonser ute än så kommer er annons visas slumpmässigt på alla sidorna.

Vill ni ha speciella önskemål på annonser, som visas på andra sidor, på alla sidor, framsida, nyhetsbrev, eller lokalt per region så går det också, Säg till vad ni önskar för upplägg så löser vi det! 


Med förhoppning om en fortsatt trevlig vecka!

Pelle. Martin, Linus och Fredrik

Ps. Vidarebefordra  gärna detta mail till er marknads / annonsansvarig.