PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • lördag 23 december 2023 14:21

Stort tack för detta året bästa premiumhandlare

Kära premiumhandlare, nu är det inte lång tid kvar tills det är dags att öppna julklapparna och äta lite god julmat tillsammans med nära och kära. Själva så kommer vi fira två dagar, en med vår närmaste familj och idag tillsammans med några som haft det lite jobbigt och är själva under julen, något som känns extra viktigt just då.

Förra veckan fick vi beställa mer disk till servrarna för att kunna lagra alla bilder och video som kommer med annonserna och som ni vet så ligger de gamla annonserna kvar - för det drar trafik till era aktuella annonser. Till nästa år så kommer vi också att arbeta mer med sociala medier och annonser för att få ännu fler att hitta till oss. Vi kommer också att arbeta mer med er hemsidor för att sökmotorerna skall hitta ännu fler som samarbetar och därmed ta oss än högre på alla sökmotorerna. Fram till idag så är det över 32 miljoner visningar på mcparken och då har vi faktiskt spärrat ett 40-tal tjänster som kommer och besöker sajten, det gör att vår statistik är lägre - men mer korrekt än någon annan tjänst. 

Det sista tillskottet i samarbetspartners blev Elit MC i Göteborg och vi har fått fler handlare som hör av sig och också vill vara med. I början på nästa år har vi också fått uppdrag att bygga hemsidor till två av handlarna där vi tar hand om allt från design till bygge samt drift och backup. Här ser vi behov att hjälpa fler av er att sänka de kostnader som ni har genom att återanvända saker som redan byggts en gång. Allt för att tänka ekonomisk och sparsamt för er.

Sist men inte minst, vi kommer att vara på mässan i januari. Jag har hört att flera inte kommer ställa ut i år - men förhoppningsvis kommer vi träffas där. Tänk gärna på att jag inte är världsmästare på att komma ihåg er jag träffat för några år sedan, så fånga mig gärna om ni ser mig eller någon annan av teamet på plats. 

Ja då återstår det inte så mycket mer än att tacka så enormt mycket för detta år och samarbete med er premiumhandlare, ni är fantastiska! 

God jul och Gott Nytt År önskar vi er alla!
Pelle, Linus, Fredrik, Martin, Robert och Filip