Intervjuer 

Valdemar tar brons trots att bara ha kört 4 ggr!

Man måste imponeras av vissa personer, Valdemar har bara kört fyra gånger tidigare och tävlar nu i klassen Moto3/125 GP med en mycket fin tredjeplacering. Det kanske inte är så konstigt att han är duktig, pappa Lars Mellgren har ju varit med många år och har garanterat delat med sig av sina erfarenheter. Det skall bli spännande att följa hans karriär.

Intervjuer 

Emil tar ett fint brons på Sviestad

På den fjärde deltävlingen av SM i Roadracing knep Emil Tägtlund med sin Yamaha en fin tredjeplacering strax efter Fredrik Belin. Emil tyckte att det var en bra start men ganska mycket ensamåkning. Efter några varv började han arbeta sig upp i fältet och lyckades avsluta med en tredjeplacering.

Intervjuer 

Edvin kniper guldet på Sviesta

Under helgens SM-delfinal #3 och #4 körde Edvin Röjerås så bra att han lyckades knipa guldet före tvåan Fredrik Belin. Dessa två kämpade sida vid sida och nästan växeldrog igenom fältet. Edvin lyckades lite bättre denna gång med hanteringen av omkörningarna och kammade hem ett mycket fint guld för dagen. Här får ni höra vad Edvin hade att säga efter vinsten.

Intervjuer 

Jimmy Gällros #6 - Upp och nedgångar

Under ett års tid har vi följt Sveriges roadracingscen och föraren Jimmy Gällros och hans team på nära håll. Tävlingar, dramatik, skador, sponsorer, ekonomi och relationer. En unik inblick i vad som krävs för att tävla på högsta nivå i en av de farligaste sporterna. Allt för kärleken till motorsporten.” Kontakt: info@odelfilm.com www.odelfilm.com

Intervjuer 

Jonathan Lykke Nessjoen vinner på minsta möjliga marginal

Dag två blev otroligt spännande. Jonathan, Jimmy och Ole Björn kändes som naturliga pallpersoner, men även stallkamraten eller någon annan skulle mycket väl kunnat ställa till det. Nu blev det en strid om sekunden på sista varvet och teamen både skrek av lycka och besvikelse när de gick i mål. Ett otroligt spännande race, och 6500 personer på läktaren skrek och jublade över ett

Intervjuer 

Jimmy Gällros efter dagens andra race

Här får vi prata lite med Jimmy om hans körning efter dagens andra race i Pro Superbike där han summerar dessa två dagar och hur det gick samt planerna framåt inför kommande spännande race att följa. Nästa gång är det på Mantorp som inte kommer sändas live utan här rekommenderar vi att ni kommer och tittar på!

Intervjuer 

Jonathan Lykke Nessjoen Pro Superbike dag 1

Här får vi höra lite om vad Jonathan säger om dagens första race och hur han tänker framåt. Det är ju lite förmånligt att kunna ställa frågor hur de tänker utifrån dagens race och vad de kommer förändra för att säkerställa att de lyckas med sina kommande race. Här får vi höra hur Jonathan tänkte..

Intervjuer 

Jimmy Pallander med ny hoj och team i Pro Superbike

Vi fick möjlighet att prata lite med Jimmy som har slitit riktigt hårt att få fram en ny värdefull sponsor, team och hoj för att arbeta sig upp i den absoluta toppen. Jimmy som är en riktig kämpe har visioner och tydliga mål på vart han vill med sin körning. Här får vi höra lite hur han jobbat så här långt för att lyckas i denna otroligt spännande sport

Intervjuer 

Ole Bjorn Plassen efter första racet i PSB

Ole Björn är ytterligare en ny för året riktigt duktig förare som entrar den svenska roadracingarenan. Baserat på vad som hände under dessa två dagar så pratar vi om otroligt små marginaler för vem som skulle vinna dessa två första racedagar. Här får vi höra vad Ole Bjorn upplevde det första racet på Ljundbyhed.

Intervjuer 

Jimmy Gällros kommenterar dagens första race

På årets första race med Pro Superbike så frågar vi lite hur starten på säsongen känns och hur själva körningen gick samt vad planerna är framåt, både dag två samt framledes.

Intervjuer 

Filip Backlund om Yamaha-teamet och 2022

Under Pro Superbikedagarna på Ljungbyhed så träffade vi Filip Backlund som managerar teamet för Yamaha bestående av tre förare som kör i årets olika race. Filip berättar lite om vilka som kör och lite mer om hur de ser på denna säsong.

Intervjuer 

Robert Reijers, grundare av Pro Superbike berättar

Parallellt med SM i år så inviger Pro Superbike-serien Ljungbyhed tillsammans med STCC och 6500 åskådare ett fantastiskt event, precis som det skall vara på tillställningar med glädje, mycket folk, adrenalin, underbara fordon av alla slag och massor av engagerade och laddade deltagare. Här berättar Robert om säsongen som kommer, hur ni håller koll på vad som händer och vad vi k

Intervjuer 

Jimmy Gällros #5 - Kampen om pallen

”Under ett års tid har vi följt Sveriges roadracingscen och föraren Jimmy Gällros och hans team på nära håll. Tävlingar, dramatik, skador, sponsorer, ekonomi och relationer. En unik inblick i vad som krävs för att tävla på högsta nivå i en av de farligaste sporterna. Allt för kärleken till motorsporten.” Kontakt: info@odelfilm.com

Intervjuer 

Jimmy Gällros #4 - Hat och Kärleksförhållande

”Under ett års tid har vi följt Sveriges roadracingscen och föraren Jimmy Gällros och hans team på nära håll. Tävlingar, dramatik, skador, sponsorer, ekonomi och relationer. En unik inblick i vad som krävs för att tävla på högsta nivå i en av de farligaste sporterna. Allt för kärleken till motorsporten.” Kontakt: info@odelfilm.com

Intervjuer 

Jimmy Gällros #3 - Krascher och rivaler

”Under ett års tid har vi följt Sveriges roadracingscen och föraren Jimmy Gällros och hans team på nära håll. Tävlingar, dramatik, skador, sponsorer, ekonomi och relationer. En unik inblick i vad som krävs för att tävla på högsta nivå i en av de farligaste sporterna. Allt för kärleken till motorsporten.”

Podcast 

1000 frågor om RR - Tony Wilsson

Johanna ställer tusen frågor om RR till Tony Wilsson som kom till banorna 2021 som rookie och vann Open 1000-serien. Hur gick det till, hur började han tävla och var kommer Bomberleague ifrån egentligen? Det är några av frågorna vi får svar på i detta avsnitt.

Podcast 

1000 frågor om RR - Mattias Dyverstrand

I dagens avsnitt pratar Anna med Dunlop-Matte, eller Mattias Dyverstrand om däck. Det är ju ett hett ämne och vad är viktigt att tänka på när man ska köpa ett nytt set däck, kolla hur slitet däcket är eller hur gamla de är? Frågorna är många...

Podcast 

1000 Frågor om RR - Fredrik Hansson

Här pratar de med Fredrik Hansson på Svemo som diskuterar vad Svemo som organisation är och viken funktion som han har samt varför det finns ljudkrav på banorna i Sverige.

Intervjuer 

Jimmy Gällros #2 - Farsan

Under ett års tid har vi följt Sveriges roadracingscen och föraren Jimmy Gällros och hans team på nära håll. Tävlingar, dramatik, skador, sponsorer, ekonomi och relationer. En unik inblick i vad som krävs för att tävla på högsta nivå i en av de farligaste sporterna. Allt för kärleken till motorsporten.

Intervjuer 

Jimmy Gällros #1 - Förväntningarna

”Under ett års tid har vi följt Sveriges roadracingscen och föraren Jimmy Gällros och hans team på nära håll. Tävlingar, dramatik, skador, sponsorer, ekonomi och relationer. En unik inblick i vad som krävs för att tävla på högsta nivå i en av de farligaste sporterna. Allt för kärleken till motorsporten.”

Allmänt 

Jimmy Gällros och teamet i närbild!

Michael Odelberth och hans bolag Odel Film har under ett års tid följt Sveriges roadracingscen och föraren Jimmy Gällros och hans team på nära håll. Tävlingar, dramatik, skador, sponsorer, ekonomi och relationer. En unik inblick i vad som krävs för att tävla på högsta nivå i en av de farligaste sporterna. Allt för kärleken till motorsporten.

Intervjuer  Tävlingar 

Endurancepremiär Anderstorp - Tony Wilsson

Här intervjuas Tony Wilsson som körde för "Ett lag" av Marcus. Tony berättar att det inte riktigt blev som de tänkt vilket ni kan höra om mer i denna intervju.

Intervjuer  Utbildning allmänt 

#3 mcparken kör på Trackdays

Här får vi höra den 3:e och sista delen med Fredrik och Mike som berättar om sin upplevelse att köra på Filip Backlund Trackdays. Fredrik har lite tidigare erfarenhet medan Mike som berättade förra året att han tog mc-kort vilket ni kan läsa om här på våra bloggar. I detta första kapitel går de igenom lite hur upplevelsen var och därefter fortsätter det med körning, däck, under

Intervjuer  Utbildning allmänt 

#2 mcparken kör på Trackdays

Här är del två av Fredrik och Mike som berättar om sin upplevelse att köra på Filip Backlund Trackdays. Fredrik har lite tidigare erfarenhet medan Mike som berättade förra året att han tog mc-kort vilket ni kan läsa om här på våra bloggar. I detta första kapitel går de igenom lite hur upplevelsen var och därefter fortsätter det med körning, däck, underlag och hur det är att bli