Annonsering på mcparken.se

Vår hemsida är nischad mot branschen motorcyklar, mopeder, enduro, cross och elfordon på främst två eller tre hjul. I en värld av mycket information är det därför väldigt fördelaktigt när ett specifikt segment, som i detta fall motorcyklar attraherar så många användare. När du vill synas i detta segment för att stärka er försäljning, närvaro eller kännedom så vill vi gärna hjälpa dig nå dessa besökare.

Statistiken förändras över tid men per Augusti 2021 så har vi under ett år ca 5,2 miljoner besökare och runt 14.000 unika användare per månad. Snittbesökstiden är ca 5 minuter. Vi har också en Facebook-grupp där större delen av Roadracing-sverige är med, denna kan också användas som annonseringsyta. Idag är det runt 700 medlemmar och den störst växande facebook-gruppen i segmentet.

Hur mycket kostar annonseringsplats på mcparken?

Annonseringen kan göras på flera positioner på sajten, i facebookgruppen, på instagramgruppen samt mailledes. Du kan själv välja vilken plats och annsoneringsperiod som passar dig, ditt budskap. En annonsplats innebär att du själv också kan byta annons hur ofta du vill under den period du bokar. Det vi kan garantera är att annonsen alltid visas lika många gånger som någon annan annons.

För ett kostnadsförslag och offert, kontakta martin@mcparken.se för en dialog runt de önskemål som ni har. Vi hörs!