PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

Nyhetsbrev #3 - Så här lätt lägger ni upp annonser (film)

Hej allesammans!

Hoppas ni haft möjlighet att ha en fin semester trots både pandemi och rekord i mc- och mopedförsäljning som jag förstår det när vi pratar med flera av er. Vi har inte vilat något under sommaren utan försökt vara riktigt aktiva på en mängd olika sätt. Bland annat har vi ökat trafiken ganska bra, nu över 425.000 besök och annonserna fortsätter att strömma in, och tas bort eftersom de säljs! 

De sista veckorna har vi byggt om motorn för registrering ytterligare så nu när man lägger ut en annons så hamnar den parallellt också på Facebook-flödet på mcparken vilket vi drar följare till (eftersom många är där) och snart kommer vi även ha det på Instagram. Jag hoppas att ni går in och gillar mcparken så era medlemmar också ser detta och sprider informationen vidare fortare. 

För er som vill använda tjänsten så har vi spelat in en ny film för att visa hur enkelt det är att lägga upp en annons och administrera mcparken för er som ansluten handlare. Under sommaren har inte så många tillkommit men många av er säger att så fort säsongen är slut och det finns lite tid att avsätta så kommer ni att börja också vilket vi ser mycket fram emot.

Vi har förra veckan träffat KGK i form av Honda och Suzuki där vi kommer starta samarbete tillsammans med flera andra fabrikat såsom Kawasaki, Yamaha samt däcktillverkarna Dunlop och Michelin. Här kommer de som nämnts tidigare att bygga en produktkatalog där ni enkelt kan säga vilka hojar ni kommer sälja av 2021, till vilket pris och om de finns att köra hos er. Utöver det kommer vi titta på en webshop-liknande funktion där ni samtidigt kan få merförsäljning genom originaltillbehör av den nya modellen ni säljer och givetvis mycket mer. 

Vi har också varit mer på ett flertal tävlingar med SM i Superbike där vi tittar på samarbetsformer med Svemo, ,med alla fotografer och likaså har vi gjort flera intervjuer med de som tävlar. Dessa intervjuer hittar ni i sektionen blog.

I blog-sektionen finns nu även filmen som visar hur enkelt ni skapar en annons, och om den finns på Facebook, så hämtas bilderna in därifrån automatiskt - https://mcparken.se/pages/blog/blogitem.aspx?id=43

Vi hoppas att ni som inte ännu är anslutna kontaktar oss för mer information och kommer igång och bygger er framtid, tillsammans! Just that easy!

Hälsningar Pelle, Martin, Fredrik och Linus på mcparken.se