• Köpa, sälja eller bara drömma en stund?

  Seriösa kunder, enormt utbud och vi täcker hela Norden
 • Det självklara valet för köp & sälj!

  Vi samlar all fakta på ett och samma ställe!
 • Köp ny eller begagnad mc!

  Här samlas mängder av fordon för dig!
 • Testa det senaste och besök en butik!

  Köra ny hoj är en fantastiskt upplevelse.

Välkommen till marknadsplatsen som erbjuder det lilla extra! Tjänsterna för dig som skall köpa, sälja, byta eller behöver service, reparationer och mycket annat samlad smidigt på en och samma plats.

Smart, enkel och innovativ plattform!

På mcparken samlar vi, oavsett vilken roll du har, smarta tjänster. Vi erbjuder en mängd e-tjänster för både privatpersoner och företag, föreningar samt handlare på både Svensk, nordiska och internationell marknad.

Händelser och events

Se mc-relaterade händelser som uppdateras fritt. Klicka här eller på ikonen ovan till höger för att se samtliga händelser och events. Du kan fritt bidraga med att tipsa om events som privatperson, handlare etc.

29 jan

MC Mässan 2021 - Inställd

Var: Älvsjö, Stockholms län 29 jan 2021 kl 09:00 STOCKHOLM. MC Mässan i Stockholm är Sveriges och en av Nordens största, årliga mässor för dig som har en förkärlek till motorcykel läs mer
16 apr

SMC School- Gelleråsen

Var: Karlskoga, Örebro län 16 apr 2021 kl 07:00 Kursen startar med samling 07.00 vi räknar med att vara klara senast 17.00 .Du har också möjlighet att hyra in dig i en depåbox.De läs mer
17 apr

Avrostning med Backlund - Ring Knutstorp

Var: Kågeröd, Skåne län 17 apr 2021 kl 07:30 Då är det snart dags för ett av våra största arrangemang. Anmälan för 2021 öppnar den 1/2 2021 kl 08.00. Är Du sugen på att del läs mer
17 apr

Stora Holm Övningsplats

Var: Göteborg, Västra Götaland 17 apr 2021 kl 10:00 Här får du under avslappade former träna körteknik, bl.a. broms, balans, blick och körställning. Målet är att hitta balansen och k läs mer
7 maj

ENDURO-SAFARI PÅ GOTLAND

Var: Visby, Gotlands län 07 maj 2021 kl 09:00 Tycker du att tjusningen med motorcyklar är frihet? Att kunna sticka iväg på hojen längs vilda stråk, smyga runt på mindre vägar läs mer

Vi erbjuder gratis pålitliga detaljrika kontrollerade video annonser för en lyckad affär!

mcparken är en samlingsplats för fordonsägare och köpare samt handlare och partners. Vi hjälper dig att enklare hitta den bästa hojen för dina behov. Målet är att köparen hittar just din annons istället för att leta överallt på en mängd annonsplatser på nätet.

Vilken modell är du intresserad av?

Det finns en mängd varianter att söka ditt fordon på. För att se alla alternativ att söka på, klicka på "annonser" i menyn. Alla modeller får inte plats här, se annonsöversikt för alla modeller.

Finn återförsäljare, service eller Verkstad i Sverige

Här kan du hitta alla motorcykel- och andra fordonsrelatereade företag som finns utspridda i Sverige. Sök i kartan för att se vilka tjänster som finns i ditt område.

Våra tjänster

Boka service?

Vi kommer erbjuda tidsbokning där du kan se datum och plats för ditt närmsta verkstadsbesök till de flesta auktoriserade handlarna i Sverige.

Fel på din maskin?

Våra tekniker är verkligen experter på att hantera elfel. På en mc kan det vara komplext. Vi har både erfarenhet, verktyg och förmåga att lösa dina utmaningar.

Tekniskt stöd

För dig som behöver hjälp har vi digitalt stöd för dig som gör det enklare och smidigare att kommunicera med oss eller se vad vi kan erbjuda dig, direkt på mobilen.

Utbildningar

Vi kommer samla information som vi gärna delar med oss, både av att köra och att meka. Vi kommer låta er ta del av fantastiska utbildningsfilmer.

Experthjälp?

Vi arbetar för att hjälpa er. Vi har samlat några extraordinärt duktiga tekniker. De kommer inom kort kunna hjälpa dig med telefonstöd.

Ärendehantering

Tjänsten är byggd för att du som säljare och köpare skall få en enkel och trevlig digital upplevelse och få så mycket stöd det går beroende på ditt behov.

GSX-R 1000R kommer inom kort

Det har gått tre decennier, med mer än en miljon exemplar sålda, sedan GSX-R föddes. Mer än 15 år har redan gått sedan den första GSX-R1000 förvandlade sporthojsklassen för evigt.

Nu omdefinierar 6:e generationens GSX-R1000 vad det innebär att vara en sporthoj av yppersta klass. Det belyser livsarbetet hos Suzukis ingenjörer som är passionerade kring GSX-R1000 och dess plats i motorcykelhistoria. Män och kvinnor som älskar att köra och tävla, fast beslutna över att åter placera GSX-R1000 på sin tron som Sporthojarnas konung. Det är den mest kraftfulla, hårdast accelererande, miljövänligaste GSX-R någonsin byggd.

style switcher

layout styles

Motorrad Center Stockholm öppnar!

Äntligen är kontraktet påskrivet och vi kan med glädje presentera vår nya anläggning och vision för 2020 och framåt!

Under våren kommer Motorrad Center Stockholm, en del i DSMO-Gruppen, att öppna Nordens modernaste BMW Motorrad anläggning på en nivå som aldrig skådats förut! Den är en av 10 unika projekt i världen och designad av en speciell arkitekt i Tyskland, vars vision har varit att kombinera BMW-andan med våra vackra, svenska råmaterial.

Anläggningen på nästan 1400 kvm, har en toppmodern verkstad med 9 stycken arbetsplatser och en fantastisk mc-hall, med plats för både nya och begagnade mc. Extra spännande nyheter är att vi även kommer att ha mc-uthyrning samt ett café i samma lokal!


Indian släpper jubileumsmodeller

Nästa år är det ett helt sekel sedan Indians första Scout kom ut på marknaden. Det firar den amerikanska tillverkaren med två jubileumsmodeller - en Scout Bobber Twenty samt en limiterad 100th Anniversary Scout, den sistnämnda i enbart 750 exemplar.

Det som främst utmärker Scout Bobber Twenty är ekrade fälgar, ”flytande” sadel och 10-tums aphängsstyre, alltså en mer old school-look som dessutom accentueras av en mix av krom och svarta detaljer. Hojen i sig kommer i färgerna Thunder Black, Sagebrush Smoke and Burnished Metallic. Scout 100th Anniversary lackas i klassiskt rött med guldrand och förses med jubileumslogga. Dessutom får den en sadel i ljust läder för en mer dåtida känsla. Även sittställningen ska minna om förr med ett beach bar-styre.

style switcher

Tillsammans med våra fantastiska engagerade värdefulla sammarbetspartners

Har vi samlat alla intressanta saker inom samma genre på ett och samma ställe.