PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

Nyhetsbrev #3 - Så lätt lägger ni upp annonser

Hej allesammans!

Hoppas ni haft möjlighet att ha en fin semester trots både pandemi med permitteringar och samtidigt att många vittnar om säljrekord av mc- och mopedförsäljning. Vi har inte vilat under sommaren utan försökt vara riktigt aktiva på en mängd olika sätt. Bland annat har vi ökat trafiken ganska bra, nu över 425.000 besök och annonserna fortsätter att strömma in, och tas bort eftersom de säljs! Sedan har vi också programmerat och förbättrat en mängd funktioner och tjänster hela tiden.

De sista veckorna har vi byggt om motorn för registrering ytterligare så nu när man lägger ut en annons så hamnar den parallellt också på Facebook-flödet på mcparken vilket vi drar följare till (eftersom många är där) och snart kommer vi även ha det på Instagram. Jag hoppas att ni går in och gillar mcparken så era medlemmar också ser detta och sprider informationen vidare fortare. 

Utbildningsfilm för annonsering
Vi försöker bygga tjänsterna så otroligt enkla att alla kan använda det och det skall gå så fort det någonsin går. För er som vill använda tjänsten så har vi spelat in en ny film för att visa hur enkelt det är att lägga upp en annons och administrera mcparken för er som ansluten handlare. Under sommaren har inte så många tillkommit men många av er säger att så fort säsongen är slut och det finns lite tid att avsätta så kommer ni att börja också vilket vi ser mycket fram emot. https://mcparken.se/pages/blog/blogitem.aspx?id=43. Vi sneglar också på att se om vi kan skapa annonsen på mcparken och för er som vill publicera på blocket, så tar vi hand om det åt er. På så sätt får ni ut annonsen lätt, ni får suverän service och marknadsplats samt fortsätter med er annonskanal på de annonser ni vill skicka in.

Samarbetsdiskussioner med flera generalagenter pågår
Vi har förra veckan träffat KGK i form av Honda och Suzuki där vi kommer starta samarbete tillsammans med flera andra fabrikat såsom Kawasaki, Yamaha samt däcktillverkarna Dunlop och Michelin. Här kommer de som nämnts tidigare att bygga en produktkatalog där ni enkelt kan säga vilka hojar ni kommer sälja av 2021, till vilket pris och om de finns att köra hos er. Utöver det kommer vi titta på en webshop-liknande funktion där ni samtidigt kan få merförsäljning genom originaltillbehör av den nya modellen ni säljer och givetvis mycket mer. 

Vi försöker vara med där det händer
Att bygga varumärken tillsammans med influensers är viktigt. Vi tittar på samarbete med de som sänder tv för sm i Superbike, vi pratar med pressfotograferna på tävlingarna. Vi har nu också varit mer på ett flertal tävlingar med SM i Superbike där vi tittar på samarbetsformer med Svemo, ,med alla fotografer och likaså har vi gjort flera intervjuer med de som tävlar. Dessa intervjuer hittar ni i sektionen blog. Vi hoppas nu kunna vara med på sm-finalen också den 11-12 september.

Vi hoppas att ni som inte ännu är anslutna kontaktar oss för mer information och kommer igång och bygger er framtid, tillsammans! Just that easy!

Ps. Skicka gärna vidare det här mailet internt så det kommer till er marknadsansvarige tack! Vill ni få detta mail på en annan adress så hör av er.

Trevlig helg!
Hälsningar Pelle, Martin, Fredrik och Linus på mcparken.se