PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • fredag 23 december 2022 12:26

God Jul och Gott Nytt År!

Vilket spännande år!

Som ni vet så startade vi precis samtidigt som pandemin började och bygga det som då var en liten tjänst för att presentera annonser för mc med bättre kvalité än vad konkurrenterna har kunnat göra. Sedan dess har vi släppt inte mindre än 675 nya funktioner och förbättringar fram till idag! Nu kan vi vara stolta och säga att vi passerat 17 miljoner sidvisningar, har över 20.000 annonser i databasen och just nu över 5 000 annonser där motorcyklar önskar att finna sin ägare.

Är vi klara nu?

Absolut inte! 2023 kommer vi att fortsätta bygga tekniska tjänster såsom att få full lansering på mcid.se för att enkelt och säkert hantera utlåning vid provkörning av fordon. Detta är en tjänst som även två privatpersoner kommer kunna använda för att en provkörning skall fungera bra. Vi kommer arbeta vidare med att kunna köpa ett fordon online med Swish, både hela beloppet men även delbetalning och reservation som också hamnar på säljarens konto samma sekund. Vi har precis lanserat en värvningsfunktion (se min profil/värva medlem) för att än fler skall hitta hit och som tack får de 1 poäng för varje värvning som kan användas för betalning. 

En present till er som besökt oss ofta!

Alla ni som nu varit frekventa besökare hos oss (över 50 besök) har precis fått 1 poäng (värd 69kr, motsvarande en gratis annons) att använda som ett tack för att ni gör vår tjänst så populär och är ambassadörer för vår tjänst. Ni ser det via "min profil/värva en medlem". Ps. Vill ni tjäna mer poäng, värva en medlem. Vad poäng är värda blir en överraskning, men ni kommer inte bli besvikna!

Vi kommer fortsätta att göra intervjuer och förhoppningsvis utökar vi teamet för att fler skall kunna provköra fordon i vårt avlånga land och berätta vad de tycker. Det och mycket mer kommer vi att arbeta med - och målet är att göra allting lite krispigare, säkrare, smartare och bättre. Vi är snabbfotade och använder alla er som kravställare och idéspruta för att bygga den bästa tjänst som finns på marknaden! Är ni intresserade att hjälpa till att provköra och spela in detta så hör av er till oss på info@mcparken.se så tar vi det därifrån.

Med detta så önskar vi nu alla er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och ser fram emot att träffas lika mycket hos oss nästa år också!

Hälsningar Fredrik, Linus, Martin, Filip, Robert och Pelle