PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

Nyhetsbrev #6 - handlare - Ny sökmotor implementerad

Hej allesammans, 

Nu har jag skrivit en första version av sökmotorn, ex https://mcparken.se/pages/system/sokning.aspx?p=0&search=vinter - det som är bra är att den söker all text i både annonser, på företagssidorna, forum samt blog. Ni kan till och med söka på ett regnr eller chassinummer. Det går även att hitta annonser som inte visas i vanliga flödet för att se vad något kostat tidigare. 

All information finns på google sökmotor där de flesta börjar söka efter sin hoj
All text som finns på mcparken kommer också ut på google som ni vet vilket gör att ni med fördel bör uppdatera era företagstexter här på mcparken så man exempelvis kan hitta "vinterlagring skåne" eller "vinterförråd göteborg" och liknande. Det är väldigt enkelt att komma åt er text på er hemsida, skapa ett konto om ni inte redan har det och be mig koppla det mot ert företag. Sedan när ni loggar in så ändrar ni allting väldigt lätt. Lista på alla er handlare finns på https://mcparken.se/pages/company/pois.aspx . Vi kommer att ringa er nu i höst och vinter för att ni ska få åtkomst och kunna hantera administrationen av er sida samt visa hur ni enkelt lägger in annonser själva.

Här visas ett exempel på en annons som lades ut tidigare och via google indexeras upp automatiskt. Det gör att alla som söker på google efter en annons ser dessa både på blocket, bytbil och mcparken. Förutom detta så läggs alla annonser också ut på Facebook-gruppen mcparken automatiskt vilket också gör att det drar extra trafik om man söker på Facebook efter en specifik modell. Anledningen till denna kommentar är att många jag frågat "hur" de hittar annonserna så säger de, jag googlar för det finns så många ställen privata annonserna ligger på så det är inte självklart att de går till blocket på en gång. 

mcparken i Stockholm AB
Lite mer information om mcparken, som kanske för några är repetition. Vi har gjort ett aktiebolag av mcparken och fick fick tyvärr namnet mcparken i Stockholm AB men skall kriga lite och se om det går att byta namn framöver. Argumentet var att ordet "mcparken" inte var tillräckligt unikt och etablerat men det måste jag säga att det inte stämmer längre :) . Som ni vet har vi också mcparken.no, mcparken.fi samt mcparken.dk samt mcparken.org för att över tid försöka hitta nordiskt och internationella samband och därigenom få in fler köpare och säljare över tid. Påtal om besökare så ökar det kraftigt. Många på sociala medier blir medvetna om mcparken och troligen redan i morgon går vi över 800.000 besök sedan starten i mars. 

Ring eller maila om någon behöver min hjälp, pelle@mcparken.se eller 0730-882224

Ha en fortsatt trevlig helg
Pelle & c/o från mcparken.se