PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

Uppdatering av annonsmotorn - prisjusteringar

Hej alla handlare!

Hoppas det är bra med er och ni får pusta ut lite nu innan säsongen börjar lugna ner sig lite. Själv har det varit otroligt intensivt hela sommaren med över 150 intervjuer som gjorts vid SM i Roadracing. Nästa år hoppas vi få möjlighet att komma åt flera stora mc-grupperingar såsom enduro och liknande att träffa och intervjua nästa år. Dessa intervjuer drar väldigt många besökare till sajten så det är otroligt roligt att göra dessa också. Bara för roadracing-segmentet skapade vi en Facebook-grupp i somras som det blev över 1000 medlemmar på bara en månad. Följ oss gärna på https://www.facebook.com/groups/mcparken om ni är intresserade av roadracing.

Uppdaterad version av priskontroller

Vi fick i förrgår information om ett fel att vissa prishöjningar inte hade slagit igenom på några annonser som ställde till det hos en handlare vilket vi beklagar. Vi har justerat rutinen och den är nu ännu bättre och säkrare. Utöver det så skickar vi nu också ut prisändringar till alla som bevakar annonserna via mail - men även push-notiser till de som aktiverat detta i sin webbläsare (nedre högra hörnet, röd ikon med en klocka). Förutom den ändringen på robot-tjänsten som körs var 45:e minut så har vi lagt till en text på samtliga annonser att man får kontrollera med säljaren vad som är senaste informationen. Detta för att gardera att om någon annons inte matchar och skapar felaktig förväntan.

Vi syns mer och mer för varje dag

I övrigt, vi är tillsammans 43 handlare som är anslutna och just nu är hela 3387 annonser som är aktiva. Nästa säsong hoppas vi på ännu fler anslutna partners med oss. Flera av er kanske har sett att era annonser florerar på en ny sajt som heter klicket.se - de jag pratat med hade ingen aning om detta. Vår ambition är alltjämt att extra exponering idag, och framöver ett alternativ till Blocket. För 500 kr/mån får ni lägga hur många annonser ni vill så har ni många annonser så är det stora besparingar för er. Nu när vi är såpass etablerade att över 150.000 unika användare besökt mcparken och över 6,5 miljoner visningar sedan starten.

Annonser med filmer hämtas in automatiskt

Vi har gjort en första variant där annonser som innehåller video så läser vi in dessa automatiskt så de syns direkt i flödet att det är en video. Detta kan ni göra genom att publicera en youtube-länk i annonstexten så läses den in. Detta är första versionen så vi läser in filmen lågupplöst men kommer öka inläsning av högre upplösning inom kort.

Då mc-mässan nu ställs in eftersom det är sådan brist på nya mc till Sverige. Är ni som anslutna handlare intresserade av göra live-shopping tillsammans med oss för att testa? Hör av er till mig så berättar jag mer (0730-882224)

Ha en fortsatt fin vecka och helg! 

Teamet från mcparken