Så här enkelt lägger du in en annons på mcparken

När du ska lägga in en annons på mcparken så är det väldigt enkelt. Om du har ett registreringsnummer så ange det och tryck hämta information. Tjänsten hämta upp data i bakgrunden om registreringsnummer finns och därefter kan du fortsätta att fylla på med relevant information. Om du inte har något registreringsnummer som exempelvis på en cross, trial, vatten- eller snöskoter etc så ange dess chassinummer istället. Det kan du göra genom att klicka på knappen "saknar registreringsnummer".

För att lägga till bilder eller video så kan du antingen göra det på en gång eller först registrera informationen och sedan logga in på exempelvis en mobiltelefon, editera din annons och där klicka på bild för att lägga till bilder du tar live, alternativt film som blir än mer kraftfullt. Tänk på att ljud också kan användas om du vill berätta något eller starta hojen för att man skall höra hur motorn låter.

Du kan också välja att publicera annonsen framåt i tiden, pausa den och ta bort den. Du kan också lägga in ett "lägre pris" framåt i tiden. Säg att du vill ha fullt pris den första månaden, och därefter sänka 2000 kr efter en månad - det går lika bra.

Om du vill ha sökbara nyckelord så lägg in dessa med fördel för att identifiera unika egenskaper på din annons. De visas inte i annonsen men är sökbart på hemsidan men även av Google som indexerar upp den annonsen du lägger ut.