PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

mcparken önskar er Gott Nytt År!


Kära vänner, medlemmar och bekanta!

Nu är det inte så många timmar kvar till vi får året 2021, ett helt nytt år med lika många möjligheter och förutsättningar som alltid och det är verkligen något som vi kommer ta tillvara på. Det arbetas otroligt mycket med många funktioner hela tiden. Bara i december har vi gjort ett 20-tal större uppdateringar på sajten. Vad sägs om den senaste - en helt fri event-kalender för alla att skriva i och bidraga med via https://mcparken.se/pages/calendar/calendar-overview.aspx.

Inom kort kommer vi också att börja få handlare som använder online-värderingstjänsten vilket gör att ni kan få värdering vid inbyte helt digitalt! Ni får gärna titta hur den ser ut (den går just nu mot DinMC då detta är ett exempel, se https://mcparken.se/valuate/RmJTeUFWdUlwcnBMVXdQa2hTRkJLZz09 . För er som handlare, hör av er så sätter vi upp tjänsten till er för en mycket förmånlig summa). Perfekt tjänst att erbjuda nu också när det är pandemi.

Vi har också hunnit med att bygga en integration mot Bytbil som gör att handlaren kan lägga in annonsen på mcparken och den visas på Blocket. MotorradCenter, Desmocenter och Dinmc hjälpte till att vara kravställare och piloter.  Nu väntar vi på ett ok från Blocket/Byt bil och hoppas att få använda den tjänsten. Då lägger ni som handlare upp annonsen på mcparken och väljer att markera vid registreringen att annonsen ska skickas till Blocket. Enklare än så kan det inte bli.

Under början av nästa år kommer vi att tillsammans med Filip Backlund anordna en tävling där en person som registrerar sin annons kommer få en gratiskurs på Filip Backlund trackdays. Vi har många fler liknande tävlingar och samarbeten på gång som vi kommer berätta framöver med. 

Eftersom vi nu varit igång ett år och etablerat oss på marknaden så kommer vi att ta en modest summa för annonsering. Med start januari så kommer annonserna kosta 49 kr för privatpersoner och annonsen betalas med Swish. Givetvis med förmåner långt bättre än liknande tjänster.

Slutligen, glöm inte att lämna in er feedback - det finns en "flik" på högersidan på webben - nyttja den om ni kommer på förslag eller förbättringar. Som ni förstår så gör vi saker hela tiden. Här är en lista bara på decembers aktiviteter på sajten: https://mcparken.se/pages/doc/default.aspx?cat=8 

Med detta vill vi på mcparken önska var och en er en otroligt gott slut med önskan om ett fantastiskt Gott Nytt År! 

Linus, Martin, Fredrik och Pelle