PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • lördag 22 april 2023 18:53

Sälj eller provkör hoj i sommar? Gratis mcID-avtal att testa!



Hej allesammans!

I veckan lanserade vi version 2.0 av mcID, en digital tjänst där du som privatperson och företag bättre kan hålla reda på logistiken och säkerheten när du skall låna ut ett fordon för provkörning. I tjänsten finns det stöd för båda parter att enkelt skicka ett avtal innan provkörningen görs, och att hålla reda på vem som provat vad ifall du är en handlare. När provkörningen är avslutad kan du också ge betyg både till den du provkör av men också det eller de fordon du provkör och därmed delar med dig av dina erfarenheter runt just den modell du provat.

Vi bjuder på ditt första mcID-avtal! 

Eftersom ni redan är medlemmar idag så ger vi varje person ett gratis digitalt avtal som ni kan använda (värde 10 kr) nästa gång ni skall låna ut ert fordon för provkörning. Om ni vill ha fler avtal senare så kan ni bara fylla på detta med hjälp av Swish som vi byggt in. För handlare tecknas ett avtal för tjänsten där alla på bolaget kan använda systemet och en liten transaktionskostnad per avtal.

Hur kommer jag åt mcID?

Längst upp på hemsidan ser ni en liten logotyp och text där det står mcID. Ni kan också nå tjänsten via två domäner, mcid.se samt fordonsid.se. Så, be den andra parten att registrera sig och tryck därefter på mcID knappen eller surfa till någon av sidorna så är ni igång. Svårare än så är det inte!  Hela artikeln runt mcID kan du läsa på https://mcparken.se/news/25 - eller titta på den via denna tjänst.

Om något skulle visa sig inte fungera för dig som du önskar eller har förslag på förbättringar så skicka gärna en felanmälan via https://mcparken.se/pages/system/pagelog/overview.aspx

Värva en medlem och tjäna poäng! 

Du kan slå två flugor i en smäll, för om du via "min profil" väljer "värva en medlem", https://mcparken.se/pages/account/invites.aspx så kommer du också få en gratis annons för varje medlem du värvar. Det finns ingen övre gräns på antalet medlemmar du värvar. Dessa "poäng" du tjänar kommer du också kunna använda som rabatt för olika erbjudanden framöver, så passa på att värva några redan idag!

Kommande events....

För er som håller på med Supermoto eller i allmänhet gillar att titta på tävlingar så körs Swedish Championship nästa helg, den 29 april i Örebro. Det är både tävling och "prova på" som gäller. Läs mer på https://mcparken.se/calendar/98 . Du som driver events, eller känner till något event-  det är helt fritt att lägga in events som är av intresse för andra mc-entusiaster.

Trevlig helg
teamet @ mcparken