PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • onsdag 03 maj 2023 23:52

Till helgen drar säsongen igång!


Vilken spännande helg vi har framför oss!

Vi har inte mindre än tre stora events som startar till helgen. Redan nu på fredag börjar Svenska mästerskapen i Roadracing på Scandinavian Raceway i Anderstorp. Det här året kommer det tyvärr inte sändas något via digitala kanaler då leverantören av tjänsterna inte får det att gå ihop ekonomiskt, så om ni vill se dessa otroligt spännande tävlingar så får ni se dessa live när de körs. Vi har också två aktiviteter på lördag, Start2Ride - det som kallas Sveriges största provkörning går av stapeln i Göteborg. Samtidigt börjar Pro Superbike i Anderstorp där den tyngsta klassen tävlar om ära och berömmelse. I år kan det bli riktigt spännande för det finns många som vill knipa den översta platsen. Förra året var det Jesper Pellijeff som tog hem totalsegern, frågan är vem det blir i år? 

Förra helgen startade också Endurance sin säsong och det var många lag som var med och tävlade, en tävlingsform som är väldigt spännande där det ofta kan svänga mycket innan vinnarna koras. Alla dessa tävlingar kan ni hålla koll på genom att följa vår kalender där både vi och faktiskt vem som helst kan lägga upp sina events för exponering med hjälp av mcparken. https://mcparken.se/pages/calendar/calendar-overview.aspx

Om ni inte har möjlighet att komma till Anderstorp eller Göteborg så kommer Start2Ride att genomföras i Stockholm den 13:e maj. Jag tror det nästan är fullbokat för provkörningar så om ni vill testa några av de nyaste modellerna så passa på att gå till deras hemsida och boka in en provkörning du också! 

Gällande SM i Roadracing och Pro Superbike så kommer vi att göra lite intervjuer i samband med tävlingarna som vi kommer lägga ut under veckan, så gå redan nu till blog-sektionen och tryck på "prenumerera-knappen" så kommer ni få information när dessa intervjuer läggs ut.

För er som vill hjälpa till att dokumentera och göra intervjuer runt dessa eller andra event, eller hjälpa till att provköra hojar- hör av er! Vi behöver bli fler! Och glöm inte att tagga #mcoarken och hjälp motorsporten synas än mer i sociala kanaler som också gör att sponsorerna syns som hjälper alla dessa fantastiska tävlande att få utöva sin älsklingssport!

Bästa hälsningar

team@mcparken.se