PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • fredag 31 mars 2023 18:36

Nyhetsbrev Mars 2023

Hej allesammans! 

Idag är det kanske den bästa dagen att skicka ut ett informationsbrev, för i morgon den 1:a april så finns det en viss risk att man tar det mesta med en nypa salt istället. Vi tänkte förutom att skicka en hälsning till er informera lite kort vad som händer på mcparken och runt omkring oss. 

Nya tjänster - tillbehör och snöskoters

Som ni säkert sett så har mycket hänt på sajten hela tiden. Vi har skapat flera grupper såsom motorcyklar, snöskoter och tillbehör. Så om du har en gammal växellåda liggandes, skapa en annons och välj tillbehör så kommer andra lätt att kunna hitta dina produkter. Låt de inte ligga och damma utan sälj de. Garanterat kommer någon vara intresserad, bara de kan hitta dessa. Genom att också lägga ut detta till försäljning så hjälper ni miljön!

mcID 2.0 

För er som följt oss ett tag så har vi arbetat fram ett sätt att säkrare låna ut ett fordon för provkörning och minska risken för att ett oärligt körkort visas eller att du blir av med både hoj och pengar. Så, mcid skall säkra upp detta ytterligare så båda parter känner sig tryggare. Nu byggs version 2.0 och mycket handlar om att göra det mer mobiltelefon-vänligt. Målet är att alla handlare kommer använda sig av denna tjänst när du kommer och provkör en hoj, eller om ni är två privatpersoner så går det lika bra. Mobilt BankID är nyckeln för att göra detta säkrare.

Kommande events

Det är också snart dags för en mängd aktiviteter och tävlingar. I morgon tror vi att en kampanj från ett märke startar, så håll utkik på annonserna som precis uppdateras med information om mer tillbehör och funktioner från inte minst Kawasaki startar i morgon. När du söker på annonserna, skriv "kampanj" i sökrutan så kommer du hitta många som tillfälligt erbjuder lite mer. 

När det gäller events, så titta i menyns "tjänster/händelser och events". Här kan du se på http://mcparken.se/calendar att Elmia kommer köra utställning nästa vecka. Så lägg gärna upp länken som favorit i era webbläsare.

Biljettförsäljning

Vi har också precis blivit klara med en biljetttjänst där du som har ett event som kostar pengar och du vill begränsa antalet deltagare. Tjänsten knyts också ihop med mcID där utställaren kan validera att biljetten är giltig på ett smidigt sätt. Vi försökte erbjuda tjänsten till Start2Ride men de var redan klara med logiken i år. Dock kommer Filip Backlund Trackdays att använda denna tjänsten i år för er som skall köra i sommar. För er som skall boka biljetter i år så kommer de att gå ut med hur beställningen går till. En demo kan ses på http://mcparken.se/tickets .

Nya intervjuer på mc-mässan i Halmstad

Vi var i Halmstad på mc-mässan och gjorde några intervjuer. Ta gärna en titt i sektionen "Blog".

Med det önskar vi er en fantastisk påsk!

Redaktionen @mcparken