PRESSMEDDELANDE TILL FÖRETAG • tisdag 28 februari 2023 21:51

I morgon börjar mc-mässan i Uppsala!


Hej allesammans!

Som ni vet så arbetas det intensivt med nya funktioner och tjänster. Jag kan nästan säga att vi släpper flera nya funktioner och förbättringar varje dag! En av de senaste funktionerna är att handlare kan erbjuda er att med ett knapptryck bli uppringd, hur smidigt är inte det? Vi hoppas nu inför säsongen att fler handlare aktiverar den funktionen så att ni slipper vänta i kö utan kan bli uppringda så fort de har tid. 

En annan värdefull och tidskrävande funktion är mcid.se som finns överst på hemsidan som gör det oerhört lätt för er att skriva på avtal för provkörning. Ni hittar funktionen längst upp på sidan, så se till att ni har ett konto uppsatt innan det är dags att börja provköras fordon. Inom kort släpps också en funktion att boka provkörningen hemifrån.

I morgon fredag startar mc-mässan i Uppsala

Jag gissar att alla vet, men om någon har missat så i morgon fredag den 24 februari med start kl 13 så kommer den första spännande mässan i Uppsala / Fyrishov) att gå av stapeln - se https://mcparken.se/pages/calendar/calendar-overview.aspx. Nästa mässa blir i Halmstad den 3:e mars. Vi räknar från mcparken att vara med på båda mässorna så fånga oss gärna i publikhavet om ni har några frågor.

Lite om våra premiumpartners

På mcparken så har en ambition att erbjuda bättre, snyggare och enklare tjänster än vad som finns idag. Vi har kommit väldigt långt och fått enormt positiv feedback av de som använder tjänsterna, men vi är inte klara där. Det finns så oerhört mycket mer som vi kan göra tillsammans för att göra kundupplevelsen optimal, likaså för handlarna att arbeta med produkter som verkligen är skräddarsydda för deras ändamål. 

Vi har flera nya handlare som ansluter till mcparken vilket ni också säkert märker på att det kommer in många fler annonser nu. Några av dessa är MC Konsult, Italia Bike Center, Sulas MC, Nilssons MC, MC Center Vänersborg, Järvsö Motor, Piteå MC, Norrvalla och Hojpåväg. Flera av handlarna har också börjat att bara exponera sina annonser tillsammans med mcparken och inte på Blocket då det finns många mer möjligheter att skräddarsy en annons för att det skall bli riktigt intressant att köpa det fordon som säljes.

Sälj dina reservdelar och tillbehör

Har ni reservdelar och tillbehör liggandes på hyllan? Vi har skapat en ny sektion som gör att ni kan både lägga in och göra dessa produkter sökbara på ett helt nytt sätt. Vår ambition är att alla handlare, alla som har delar liggandes hemma försöker få in dessa i registret så att vi kan skapa ett återbruk av del delar och tillbehör som finns ute - också blir sökbara och snabbt kan hittas när de behövs. Vi hoppas verkligen att ni börjar lägga upp saker i denna sektion så att vi kan göra en insats för miljön att slippa köpa nya saker hela tiden. För att skapa en sådan annons, klicka i menyn på "skapa ny annons" och där väljer ni knappen "tillbehör".

För er som är intresserad om vad vi bygger och förändrar på sajten så se https://mcparken.se/pages/doc/default.aspx?cat=8 

Bjud in en vän och få en  gratis annons! 

Visste du att du kan bjuda in en person och om de registrerar sig så samlar du poäng. Varje poäng kan du också använda till att publicera annonser eller andra spännande saker som vi kommer att informera om snart. Vi kommer lotta ut trackdays-event från Filip Backlund, vi kommer troligen också göra lite kampanjer med däck från Dunlop och Michelin - så att ha poäng kan löna sig. 

Så här enkelt gör du för att bjuda in dina vänner: https://mcparken.se/pages/account/invites.aspx 

Vi ses! 

Team mcparken