PRESSMEDDELANDE TILL FÖRETAG • fredag 30 juni 2023 01:49

Snart helg och värmen börjar komma fram

Hej allesammans! 

Tiden går fort, vädret blir bara finare och finare. Häromdagen kunde jag till och med köra hoj till jobbet i jeans och jacka vilket var underbart. Alla orkar inte läsa speciellt mycket utan vill bara få informationen så kortfattad som möjligt, så därför kör vi igång. 

Vi har släppt drygt 20 nya Intervjuer

De senaste veckorna som varit har vi intervjuat en mängd åkare som kört SM i Roadracing, Pro Superbike och varit på eventet Start2Ride på Gillingebanan. Dessa intervjuer hittar ni under segmentet "Blog" https://mcparken.se/pages/blog/overview.aspx där du kan se mängder av intervjuer med olika människor och tjänster. Nytt är att annonser som är nya och publiceras visas 2 veckor, därefter behöver användare vara inloggad för att kunna se dessa. Det kan tyckas vara lite irriterande, men vi får fler medlemmar och målet är att bli den bästa tjänsten för just mc-tjänster, privat som för företag.

Fredrik har också lånat en KTM 890 som vi fick låna av Din MC i Stockholm. Den upplevelsen kan ni titta på här: https://mcparken.se/blog/452 

Gratis annonsering av tillbehör

Många privatpersoner och företag har garanterat massor av saker liggandes på hyllorna som ingen någonsin hittar att köpa om de inte visas upp. Nu kan du på mcparken lägga upp tillbehör och produkter, hur mycket du vill och helt gratis. Klicka på skapa annons och välj tillbehör - så kommer du se vilken information du kan fylla i och sedan blir sökbart. Det är vad vi kallar hållbart att hjälpas åt att hitta delar istället för att tillverka så mycket nya produkter.

Kommande händelser:

  • 27 maj Rapido Motorcykelklubb har öppet hus i Stockholm, hör mer om detta på https://mcparken.se/blog/453 
  • 28 maj Filip Backlund håller i eventet On-Two-Wheels på Mantorp Park, https://mcparken.se/calendar/78 
  • 30 maj Hojtur Faster Sons i Västerås, 10 lugna mil med matstopp, se https://mcparken.se/calendar/108  
  • Nästa SM-race är på Sviesta i anrika Linköping som vi hoppas att ni kommer till- vi kommer intervjua folk och tävlande, Theo Borglund kommer vara speaker - det blir magiskt!

Du kan också lägga upp ert event i kalendern. Skapa ett konto eller logga in och tryck på "skapa event".https://mcparken.se/upload/blog/452/m/1000175442.pnghttps://mcparken.se/upload/blog/452/m/1000175442.png

Ha en fin vecka och helg önska
teamet@mcparken