PRESSMEDDELANDE TILL FÖRETAG • tisdag 29 mars 2022 23:32

Nyhetsbrev mars 2022 - vilka fordon kan provköras?

Hej allesammans! 

Det var länge sedan vi skickade ut ett nyhetsbrev så det är hög tid att göra några mindre utskick för det har verkligen hänt otroligt mycket på mcparken sedan sist. Många funktioner som byggts är för att underlätta kundresan och hela upplevelsen från att söka efter ett fordon till att slutföra köpet.

Vilken handlare har just den hojen du vill provköra?

Vi börjar med den första funktionen där vi nu kommer be er handlare att markera vilka fordon som finns att provköras i era butiker. Då denna tjänst föreslogs av Alexander Aldén på Johans MC i Göteborg så tyckte vi att det var ett så bra förslag att vi implementerade detta, på bara några dagar. 


Vi lanserar ett nytt begrepp, MCID

Inom kort kommer vi också att presentera hur du superenkelt kan använda en helt ny tjänst som vi kallat MCID. Med ett MCID kan köparen enkelt identifiera sig för en handlare när denne vill provköra en motorcykel. Du som handlare scannar av personens MCID (som visas upp via mobilen) och du skickar ett låneavtal digitalt för påskrift. I samma sekund signerar användaren detta med Mobilt BankID och du kan nu erbjuda provkörning av fordonet på under 1 minut. Inte nog med det, du får en förteckning med alla fordon som provkörts där de själv kan sätta rating och se vad andra sagt om samma fordon. Du får med andra ord bra kontroll  

Inom kort får du ett nytt nyhetsbrev med ytterligare information om MCID, vår nya webbshop samt en digital signeringsmotor för avtal (precis som Scrive men integrerad och anpassad för verksamheten)

Tveka inte att höra av er för en demo eller köpa tjänsterna! Video på detta kommer spelas in inom kort och dessa hittar ni snart under blog/mcparken på länken https://mcparken.se/pages/blog/overview.aspx?category=6