PRESSMEDDELANDE TILL FÖRETAG • onsdag 26 oktober 2022 21:57

Sökningen får nya funktioner

Hej allesammans! 

Hoppas ni har det riktigt bra i sommarvärmen - vilken underbar sommar vi har! Jag hoppas att ni alla är ute och kör lite nu när det är så härligt väder. Vi har inte skickat ut speciellt mycket information om oss men det har i princip varit över 150 uppdateringar och förbättringar samt nya tjänster som levererats bara i år. Här ser ni en sammanställning av dessa https://mcparken.se/pages/doc/default.aspx?cat=8 

Ny filterfunktion

En av de ändringar som vi gjorde idag var att kunna söka bland sålda annonser också. Det har nu varit flera personer som skriver till oss och frågar efter produkter som de sett men tagits bort - detta är därför en lösning att kunna söka upp dessa, även de annonser om de är sålda. Normalt sett visas inte sålda, men vi har valt att spara och kunna visa annonserna för de som exempelvis vill veta vad en modell har sålts för i pris, eller vilken handlare som kanske säljer en viss modell ni söker.


När ni kommer till översiktssidan på annonserna så finns en knapp som heter filter. Tryck på den och fyll i det ni önskar, därefter trycker ni på visa urval. Så länge det finns ett filter aktivt så kommer den rutan visas. Rensar ni eller inte har något filter så visas inte heller rutan - detta är för att inte ta plats om det inte behövs. 

Har ni tips och önskemål?

För er som har tips eller önskemål på förändring eller förbättring så längst ner på webben finns "ärendehantering" under sektionen "teknik". Där kan ni posta era tips eller förslag och när vi ändrar så blir du informerad. Direktlänk är Ärendehantering 

MCID har dykt upp längst upp på sajten, vad är det?

Vi har tagit fram en ny tjänst som gör det mycket enklare för båda parter att säkert kunna låna ut ett fordon för provkörning. Handlaren scannar ditt MCID och skickar avtal för dig att skriva på, du ser en lista på fordon du provat, handlaren har lista på alla som kört en viss hoj. Denna funktion kan också användas mellan privatpersoner för att öka säkerheten eftersom MCID är en signering med BankID så har du alltid den andra personens kontaktuppgifter - vilket är mycket svårare att förfalska än exempelvis ett körkort eller annan typ av legitimation. Vill du som handlare eller användare veta mer - skriv i forumet här på mcparken så får alla ta del av informationen. För handlarna kostar funktionen en liten slant då BankID transaktioner används.

Missa inte SM i Roadracing och Bike Week med Pro Superbike!

För er som älskar snabba bilar och motorcyklar. Det är tre events kvar på säsongen, nu till helgen samt under augusti månad. Något som bara måste upplevas på plats! Ni kan läsa mer om detta på https://prosuperbike.se/kalender-2022/  samt https://www.svemo.se/Sporter/Roadracing/tavling/SMRoadracing2022 . För er som inte kan komma dit så finns det i alla fall möjligheter att se dessa tävlingar via STCC+ eller Roadracing.se - lite beroende på tävling.

Med förhoppning om en fantastisk fortsatt sommar!!

//Pelle