PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • onsdag 28 september 2022 14:56

Ny facebookgrupp - endast för mc-handlare och mc-verkstäder

Hejsan!

Trycker på kostnader ökar, det blir dyrare med elektricitet och räntorna höjs. Det kommer behövas tjänster som hjälper er att minska kostnaderna så småningom. Men inte allt är av ondo, för vi har nu under snart 3 år arbetat stenhårt med att etablera oss på annonsmarknaden som ett alternativ till Blocket, och kan säga att vi har lyckats riktigt bra! Enligt statistiken så har de 50 handlare vi speglar informationen från Blocket en ökad exponering med 39% på sina annonser om vi tittar på de siffror som Bytbil presenterar på sin admin-sida. Så bara genom att spegla annonserna så syns era annonser mycket mer för köparna! Idag har vi snart 14,5 miljoner sidvisningar och har runt 12 500 fordon i databasen som exponeras på Googles sökmotor och gör att vi hamnar väldigt högt i sökningen, ofta före Blocket till och med. Folk från hela norden chattar med oss och undrar saker, allt från saknad backspegel till att sälja sin hoj till en handlare eller hitta en modell de sökt länge. Där hänvisar vi vidare köparen till er handlare.

Men vi är inte klara där. Det finns mängder av digitaliseringsinitiativ som vi arbetar på för att hjälpa er mer. Bara prisettiketter med QR-kod som tar 2 sekunder att skriva ut, digital hantering för provkörning och avtalshantering via BankID och mycket mer än så försöker vi hjälpa er handlare med. Nu tittar vi på att validera körkort digitalt, att hitta försäkringslösningar att sälja för "dolda fel" och mycket mer. Ni sparar både tid och pengar, inget är dyrt och vi är ordentligt snabbfotade för att hjälpa er med effektiviseringar för att göra er affär snabbare, säkrare, effektivare och mer lönsam tillsammans med kunden.

Så, för att berätta mer om detta och samla er så gå gärna med i den slutna gruppen för mc-handlare på https://www.facebook.com/groups/mchandlare och följ vad vi gör, diskuterar och erbjuder för kostnadsbesparande tjänster på mcparken. Här kan ni handlare givetvis också diskutera saker tillsammans om ni vill. Ni får också en direktkontakt till oss på mcparken och kan fråga precis vad ni vill!

Nu är det runt 10 handlare i gruppen, vi hoppas att vi blir många fler i och med detta erbjudande!

Varmt välkomna till https://www.facebook.com/groups/mchandlare