mcparken  

Utskrift av prisetiketter för handlare

Se en film på hur man gör för att som handlare använda tjänsten för att skriva ut prisetiketter till era mc-annonser i butik.

mcparken  

Logotyper till mcparken för tryckning

Här har vi samlat på olika logotyper som kan användas för tryck i diverse kanaler. Klicka och ladda hem för att kunna användas.

Allmänt  mcparken  

Handlare: Publicera befintlig annons (utan regnr) på mcparken

Så här enkelt lägger du till en annons på mcparken som du tidigare har publicerat på blocket via bytbil.

mcparken  

Publicera annons från Blocket på mcparken med registreringsnummer

Om handlaren lagt in registreringsnummer i texten för sin annons så läses allting in väldigt smidigt och enkelt. Här ses ett exempel på när annonsen läses in. I bakgrunden händer en mängd saker som underlättar och effektiviserar arbetet för alla parter. Se filmen för ett exempel på en annons där registreringsnummer finns i texten och därigenom hämtar upp all värdefull data om a

Allmänt  mcparken  

Våra samarbetspartners ökar hela tiden

I tidigt skede av mcparken så behövde man få med sig flera företag, så kallade early-adopters. Dessa 10 företag har därför utmärkt sig och varit bidragande till att komma igång med annonsmarknaden på ett föredömligt sätt. Idag är det +40 och nästan 30% av marknadens alla handlare. Sakta men säkert kommer fler och fler med hela tiden vilket stärker denna gemensamma marknadsplats

Allmänt  mcparken  

Så här lägger du in annons på mcparken

När du ska lägga in en annons på mcparken så är det väldigt enkelt och en mängd information hämtas upp automatiskt för att göra det så smidigt som möjligt för dig som möjligt. Ange registreringsnummer, klicka på hämta och fortsätt ange önskad information. Avsluta med att bifoga bilder eller en film.