PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

Dragning för deltävling #1 den 2-3 Maj på Ljungbyhed



Hej allesammans! 

Den första deltävlingen av tre är nu igång och alla som har registrerat sig som medlem är med och tävlar om dessa sex exklusiva platser som vi personligen tackar Filip Backlund för! Vi har nu lottat fram två lyckliga vinnarna som får lära sig mer om att köra på bana tillsammans med Filip Backlund Trackdays i Ljungbyhed på onsdag/torsdag den 2-3 maj 2021. Vinnarna presenteras nästa vecka efter att vinnarna säkerställt att de kan och har möjlighet att deltaga!


Skall du köra på någon av dessa event och har extra plats på kärra/bil?

Om du har bokat någon av dessa datum och har plats för ytterligare en hoj på kärran. Gå gärna in på mcparkens forum och skriv att du skulle kunna ta med dig en vinnare till något av följande trackdaysevent. Det skulle säkert uppskattas att fler skulle kunna "samåka" med varandra och även för andra event också som görs i hela landet.


Tipsa dina vänner och bekanta

Vi arbetar intensivt på att bli den naturliga mötesplatsen för dig som älskar mc men behöver hjälp att synas och höras ännu mer. Tipsa därför gärna dina vänner och bekanta att också registrera sig på mcparken.se - då kanske ni båda kommer med till nästa dragning som görs den 25 juni kl 23:59. 


De tre tillfällen som kommer lottas ut är:

  • 2-3 juni på Ljungbyhed (on/to)
  • 26-27 juli på Gelleråsen (må/ti)
  • 24-25 augusti på Mantorp Park (ti/on)


Inspireras av några videoklipp på tidigare träningsdagar

Här kan ni också se tidigare klipp från Rudskogen i Norge från 2019 med Trackdays https://youtu.be/YJDZJvJUlFg samt på Mantorp Park 2020 https://youtu.be/5VJzhzgAQA0 


Vi hörs igen inom kort!

Hälsningar teamet på mcparken