PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

I helgen körs SM-finalerna i Roadracing

Hej allesammans! 

Hoppas att ni haft det bra under sommaren. Vädret har för oss hojåkare varit helt fantastiskt och det har vad jag hört märkts både i kraftigt försäljning och mycket svårt att nå handlare på telefon vilket vi fått höra många gånger då de ringt till oss och beklagat sig. Vi på mcparken ser det positivt för det visar behovet av ökade digitala tjänster som vi erbjuder är rätt väg att gå. Kontakta oss så berättar vi mer om detta.

34 handlare är idag premierade samarbetspartners

Tänk att 34 handlare samarbetar genom att dubblera annonserna som läggs på Blocket också visas på mcparken.se samt facebook-gruppen för mcparken utan att lyfta ett finger. För bara 500 kr/mån får ni alltså 60% bredare exponering av era annonser oavsett antal. Skriv på samarbetsavtalet https://mcparken.se/pages/agreement/signdoc.aspx så sköter vi resten, Llättare kan det inte bli. Vi hoppas att vi blir fler då målet är att sänka era annonskostnader med ca 60% som ni kan använda till mycket annat. Vi har samma vision som tidigare, att 30% av intäkterna går till förmån för de som tävlar i motorsporterna.

SM final i Roadracing på fredag/lördag sänds live

Nu på fredag och lördag körs SM i Roadracing på Anderstorp. Missa inte att kolla live, https://www.roadracing.se/live är adressen dit. Det är gratis. Jag har för mig kvalen börjar på fredag vid 9-tiden och finalerna börjar 13:10. Samma tider gäller för lördagen. https://mcparken.se/calendar/32 

Över 300 blogginlägg & live-intervjuer

Bara under detta år så har det blivit många interjuver och möten. Den här helgen kommer det bli ett 40-tal intervjuer som läggs ut i närtid efter själva eventet. Tyvärr är det så tajt tidsschema på tävlingarna att vi inte hinner sända dessa under tävlingsdagen. Ta gärna en titt och tryck gärna like på det ni gillar lite extra. https://mcparken.se/pages/blog/overview.aspx . Missa inte serien där Martin Romanowski i 15 delar berättar om allt från roadracing till fjädring och olja.

Vi passerar snart 6 miljoner besök

Det går fortare och fortare hela tiden. Fler besökare upptäcker mcparken och ser värdet i att ha en portal som samlar upp mer än bara annonserna. På bara en månad så har vi också skapat ett nytt forum på facebook som heter https://www.facebook.com/groups/roadracing.se där 1000 personer blev medlemmar på denna korta tid. Den stora skillnaden på detta forum mot andra är att man får prata om reklam, om sponsorer och om produkter som finns och erbjuds. De som tävlar blir ofta sponsrade och här får de en chans att synas ordentligt!

Till sist önskar vi er en riktigt trevlig vecka och helg!

Hälsningar teamet på mcparken