PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • Ej publicerad än

nyhetsbrev mcparken 2021-01-25

Hej allesammans!

MC Mässan 2021 - kan man göra en digital variant? 

Den här helgen är lite speciell då det för första gången på länge inte finns någon mc-mässa att gå till. Jag pratade idag med Niklas på MCRF och fick en idé att göra en virtuell mc-mässa genom att åka runt till lite handlare och köra live-events. Det hade redan i vårats diskuterats och vad jag uppfattade så ansåg inte tillräckligt många representanter att det var intressant.Vi får se om i gör ett försök i alla fall med några handlare under våren att göra något lite enklare runt detta. Säg till om ni är intresserade att bli intervjuade runt era 2021-modeller när ni fått in de i butik. Om vi inte kan komma till er så skulle ni själva kunna göra några korta video med telefonen som vi lägger in som artiklar och publicerar ut - helt kostnadsfritt!

Finns hojen i butiken?

Det har kommit ganska många mail att flera annonser som lagts ut inte alls finns i butik när kunderna kommer. Det finns givetvis ett flertal förklaringar till detta, inte minst att det kan vara så att det inte städats undan de annonser som sålts men det kan också vara annonser som finns på flera konton.

Nyhet! Därför har vi nu byggt om rutinen runt rättigheter så att en användare som tillhör en handlare ser alla sina och kollegornas annonser för att kunna hantera det på ett bra sätt. Gå därför gärna in och kontrollera att ni inte har några annonser ute som redan är sålda.

Jag fick också mail från några handlare att de bara fått något enstaka mail från mcparken. Däremot verkar det som de kommer till era butiker så det vore roligt om ni frågar era kunder varifrån de sett era annonser när ni har tid att prata med de. Vi tror nämligen att med 1,5 miljoner besök och bara 500.000 visningar den senaste månaden så är det många som hittar till mcparken nu. 

Prova tjänsten "onlinevärdering vid inbyte" gratis 30 dagar!  

Nyhet! Nu finns en helt ny tjänst där du kan erbjuda folk att att skicka en digital värderingsförfrågan i samband med köp av motorcykel. Det finns två betalmodeller, antingen 3900 kr/månad eller 119 kr/ förfrågan. Kontakta pelle@mcparken.se eller ring 0730-882224 så aktiverar jag ett konto åt er så ni kan börja använda det på en gång. Prova 30 dagar gratis, gäller före 1/4-2021. De business case som vi räknat på säger att den här tjänsten sparar ni massor tid och pengar genom att använda och är en av de första produkterna som vi tar fram exklusivt för er handlare att snabba upp processer, minska kostnader och öka servicenivån mot era kunder. 

Med förhoppning om en riktigt trevlig vecka!

Team mcparken