PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • söndag 05 maj 2024 12:53

Uppdaterad inloggning

Hej allesammans! 


Äntligen kan vi ju konstatera att det kan vara fint väder, i Stockholm var det helt magiskt i går men idag och en vecka framåt så ska det vara lite sämre tyvärr. Men vi kan nog säkert konstatera att det i alla fall är på rätt väg för alla som vill köra hoj.

Här tänkte vi berätta lite om vad som händer just nu

Ny inloggning med Mobilt BankID

Enligt nya säkerhetsregler får inte en person skriva sitt personnummer vid inloggning med Mobilt BankID. Det gjorde att vi fick skriva om systemet lite vilket tog några dagar men nu är det på plats igen. Inloggningen gör du vanligtvis inte eftersom du loggas in automatiskt, så att använda BankID är i princip bara om du glömt dina användaruppgifter efter att du tryckt på logga ut eller använder något annat device.

Ny filterfunktionen för annonser

Som ni sett så har vi bytt filterfunktionen. Det finns nya knappar, en knapp för filter och helt nya sökmöjligheter. Vi har också ändrat så att det är något som kallas infinite-scroll vilket innebär att när du kommer till botten på sidan, så läses ytterligare 40 annonser upp. Det kan ibland "hacka lite" och det beror på att när ni gör en ändring i exempelvis filter så räknar den ut hur många träffar det kommer bli som skall visas för er. På så sätt kan du se hur många träffar du kommer få. 

Vi justerar och förbättrar innehåll på annonserna manuellt! 

Linus är fantastisk och hjälper till att öka kvalité på annonserna. Vi letar reda på registreringsnummer på bilderna för att registrera så metadata och liknande kommer ut. Vi ändrar också kategorierna så ni kan snabbt välja just den modell ni är intresserad av via knapparna överst. Vi har också ett script som kompletterar med tankvolym, växlar och mycket mer - men den rutinen är beroende av att säljaren skrivit ett modellnamn som matchar bikez.com - vilket tyvärr är alltför sällan. 

Vill du också hjälpa till att öka kvalitén på de annonser som skapas, hör av dig så kan jag berätta lite mer om vad du kan hjälpa till med. Det kan vara allt från 5 minuter om dagen - all hjälp uppskattas.

Vill ni köra på trackdays i sommar?

Vi har i år tagit fram ett biljettsystem och hoppas att många som erbjuder exempelvis trackdays eller äventyr kan samlas här för att sälja sina biljetter. Direktlänk är https://mcparken.se/boka/trackdays och det är två event som kommer köras redan nu till helgen, så passa på att boka in er! Det finns fler leverantörer som vi har kontaktat i år som erbjuder liknande äventyr, vi hoppas att de också kommer erbjuda sina tjänster här framöver. 

Är du företagare och handlare? 

Vi har börjat skissa på en portal för er som är handlare - https://foretag.mcparken.se där man kan läsa om de funktioner och tjänster som vi erbjuder handlare. Det här är en stor mängd funktioner som hjälper handlare att bli effektivare, spara tid, ökar kvalité på kundmöte och leveransförmåga och förhoppningsvis också öka sin försäljning med tjänster som vi tar fram.

Martin besöker befintliga och nya handlare

Martin har redan besökt flera handlare och vi tillsammans träffade också några härom veckan. Målet är att vi ska få in ännu fler handlare som vill vara premiumhandlare och presentera sina annonser här för er. Vi har också samtal med tillverkare, leverantörer och produktutvecklare så i år är fokus lite mer på handlare än på roadracing som vi haft några år nu. Mer information om detta kommer senare.

Några nya digitala tjänster på gång? Jajamensan! 

Verkligen, vi kommer inom kort att presentera en helt ny tjänst som vi tror kan bli riktigt spännande för mc-marknaden. Just nu håller vi på att skissa, undersöka, testa och designa tjänster för att erbjuda både företag internt, men även privatpersoner en möjlighet att lägga ut sin annons för budgivning. Vi tror att rutinen kan bli klar lagom till hösten när det är många som önskar sälja och byta fordon efter säsongen.

Ha en riktigt fin söndag och trevlig vecka!

team@mcparken.se