PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • söndag 17 mars 2024 20:48

Flera spännande funktioner och tjänster på gång..

Hej allesammans! Hoppas ni har det bra där ute i landet. Jag ser att kunderna börjar komma igång, i alla fall i södra Sverige med många intresseanmälningar. Nu under mars-april så kommer vi att presentera flera spännande saker och jag tänkte berätta lite mer om detta nu.

Vi blir två till i teamet

Till att börja med så kommer Martin Romanowski att ta en mer framskjutande roll och hjälpa till lite med på mcparken vilket kommer bli en stor tillgång för att fortsätta resan vidare. Vi har också med start denna vecka hjälp av Linus, en ung man med autism och älskar allt som har med motorcyklar att göra. Linus kommer hjälpa till att uppdatera premiumkundernas annonser med ytterligare information som kan tänkas fattas, exempelvis titta på bilderna för att hitta ett registreringsnummer och om möjligt komplettera med reviews från youtube - allt för att öka "värdet" på era annonser.

Vi har precis startat två nya samarbeten

Biluppgifter.se

Med hjälp av deras tjänst att presentera information om fordon så kommer ni att kunna presentera era annonser där och generera klick till er annons om någon söker på ett relevant fordon. Ni kommer också att kunna köpa leads där en person har önskat sälja sin motorcykel, moped eller snöskoter. Tjänsten gör att ni kan titta igenom och välja de leads som är intressanta. Enklare än så kan det inte bli.

packbud.se

Tillsammans med packbud.se kommer vi att kunna erbjuda transport från er butik till kunden på ett väldigt smidigt sätt. Likaså kommer tjänsten vara tillgänglig för privatpersoner. Det finns flera företag som vill leverera dessa tjänster och vi tror att de också kommer kunna ansluta sig till packbud.se och därigenom också erbjuda sina tjänster till både er och privatpersoner. Målet är som alltid, göra det så enkelt att beställa så det nästan är larvigt. 

Köp fordonet online

Många handlare har tjänster för att "boka" men ingen vi har sett erbjuder en tjänst för kunden att betala direkt, det är något som vi kommer erbjuda kunden inom kort.

Betala, delbetala eller gör en reservation

Vi kommer inom kort erbjuda nya tjänster där kunden kan välja tre sätt att säkra sin annons. Antingen reservera i 6 timmar, delbetala 20% eller hela beloppet. Kunden betalar direkt in på ert konto och de kan välja kort, klarna, swish etc. Hur smidigt som helst.

Demo på köp-sidan

Så här kommer det kunna se ut på en annons som man trycker på och där kunden kan välja flera intressanta tjänster för att förenkla både för er som säljer och för kunden som köper. https://mcparken.se/pages/product/product-handle.aspx?id=54022. Trycker ni på betalsidan så kommer ni till tjänsten för betalning.

Trevlig vecka

Pelle, Martin och Linus