PRESSMEDDELANDE TILL SAMTLIGA • söndag 25 februari 2024 22:23

Det händer mycket under huven, även om vi inte mailar så ofta..

Hej allesammans! 

Vi håller på med mängder av nya funktioner och tekniker som gör att vi blir bättre och bättre. Det är mycket som vi skulle vilja berätta men ni får hålla er lite till. En sak som vi har dragit igång är att kunna skicka en intresseanmälan utan att vara inloggad på mcparken. Det är just nu ett experiment för att se hur användare skiljer sig från att först logga in för att kontakta en säljare, eller om de vill kontakta utan att skapa konto. Givetvis finns fördelar och nackdelar med allt - men man måste testa för att se hur utfallet blir. 

Test av nya leads

Om ni får ett mail som ser ut så här, så är det alltså ett leads från antingen en person eller (tyvärr en robot) - och det kan vi inte validera för tillfället, men vi vill försöka se vad det blir för utfall. I dagsläget kommer denna leads vara gratis men vi har också byggt upp en hel annonstjänst som gör att ni kommer kunna köpa leads digitalt inom kort, så inom kort kommer ni få information om detta.

Det ni får är således en epost-adress och ett telefonnummer. Så kontakta personen för att höra om det kanske kan bli en affär! 

Vill ni få information och tips lite oftare?

De senaste ändringarna hittar ni under systemdokumentationen https://mcparken.se/doc/8 eller för er som ansökt om medlemskap på https://www.facebook.com/groups/mchandlare  där vi oftare presenterar information och ändringar. Ansök så släpper jag in er, det är för närvarande 44 premiumhandlare med där! 

Om ni har några frågor eller vill skicka feedback! Tveka inte att kontakta mig

Hälsningar pelle@mcparken.se