554 148 visningar · Publicerad 5 år sedan

Suzuki GSX-S750Z - kurvornas härskare

Publicerad av:
Pelle Johansson
2 0 0
En otroligt snygg 750 har släppts som du också kan få för under 100". Förutom att den är riktigt snygg och går bra, så är den också byggd för att bli kung över de nakna spothojarna på marknaden. När vi läser igenom specifikationerna på den här maskinen så ser vi hur mycket som faktiskt gjorts för att optimera både körstil, design, prestanda och inte minst säkerhet för föraren.

Suzuki själva är mycket nöjda med sin design där de arbetat mycket med de djärva, uppslukade linjerna till den aggressiva utformningen av sin nya strålkastare, bränsletank och kåpdetaljer, alla aspekter hos GSX-S750 fokuserar på den råa kraften, förutsägbar prestanda och funktionell skönhet som vördar till en sann mästare av kurvor. Det uppmanar dig att klättra ombord och bli ett med den, medan du dominerar vägarna i och runt stad. Höjdpunkterna är de kraftfulla linjerna hos den välformade bränsletanken, ventilerade framskärmen, lätt bakskärmen, gjutna sidospeglarna och vinklade bakdelen med integrerat LED-bakljus, nya tydliga blinkers och stilren dragning av alla ledningar och slangar. Den tunna sadeln är formad för sportkörning, och hjälper också till att göra det lättare att placera dina fötter på marken, och kombinerar placering av styre och fotpinnar för att säkerställa en bekväm körposition.

GSX-S750 erbjuder ökad effekt hos sin landsvägsanppassade motor gentemot sin föregångare, samtidigt som förbättringarna även uppfyller de stränga nya Euro 4-avgaskraven. GSX-S750 har även en ny luftburk som suger in luft från tre optimerade insug. Resultatet är ett insugsljud som är musik i öronen under acceleration. Motorvarvtalet styrs så att det inte faller under det som är nödvändigt för att bibehålla en jämn tomgång. ”Low RPM Assist” tomgångsassistans övervakar också motorvarvtalet, vilket gör att föraren kan använda kopplingen och dra iväg utan att vrida på gasen. Detta ger en mjukare körning i trafikstockningar och körningen på stadsgator smidigare och enklare.

Den finns att köpas eller beställa i någon av Sveriges butiker samt här på mcparken. Se även https://www.suzukimc.se/aterforsaljare/