Annons

BMW Definition CE 04

Kör i en ny urban estetik
Snabbt från A till B, helt elektriskt: Definitionen CE 04 glider målmedvetet genom staden. Designad för snabb pendling. Från hemmet till jobbet till baren. Dynamisk och effektiv - och 100% utsläppsfri. Tack vare sitt låga tyngdpunkt är styrningen avslappnad och cykeln når enkelt alla destinationer i staden. Och sedan ytterligare en och en.

Funktionerna i Definition CE 04 passar framtida förare. Att säkerställa varje tur är ett nöje. Sätet kommer att flyta och kan justeras individuellt genom att trycka det fram och tillbaka - även höga förare kan sitta bekvämt. Det finns gott om plats för en väska eller hjälm i förvaringsfacket, som kan öppnas på sidan. Och det är naturligtvis det som är på utsidan som också räknas. Cykeln har lackfinish i metalliskt mineralvitt, korndelar i matt svart, tejp med orange-röd färggradient och aluminiumhjul i skivhjulsutseende. Förarens utrustning är också slående: Ljusstyrningar på jackan ger extra synlighet.

I staden är du mobil och nätverksansluten - så ska din resa från A till B också vara. Föraren är ansluten till sin omgivning med sin smartphone via definitionen CE 04. Den tydliga skärmen blir gränssnittet mellan digital och analog livslängd - visar all viktig information. Definitionen CE 04 känner till nästa destination, navigerar målmedvetet längs den perfekta vägen medan din favoritspellista spelas i bakgrunden. Ansluten hela tiden, livet på resande fot fortsätter: intelligent, integrerad och helt intuitiv.

Funktionell, säker och snygg samtidigt: Den avslappnade jackan ser lika bra ut när du kör runt som när du har en avslappnad träff med vänner. Icke synliga skydd skyddar dig utan att uppmärksamma medan det robusta och andningsbara högteknologiska materialet håller dig varm och torr i alla väder. Belysning i ärmar och huva ökar avsevärt på vägen. Du kan slå på dem eller ändra färg med hjälp av sensorer på hylsan. Och tack vare den induktiva laddningsfunktionen i fickan har smarttelefonen alltid tillräckligt med ström också. Svarta ridbyxor, sneakers och en vit hjälm med öppen ansikte kompletterar utseendet.

0 Gilla


Relaterat


Kommentarer