Fordon 

Helt ny modell av Suzuki GSXS-1000 GT 2022

I går släpptes en helt ny modell från Suzuki som släpps till alla Suzuki-återförsäljare i Sverige. Här får vi möjlighet att titta på denna modell där Calle på Din MC i Sollentuna visar och berättar lite mer om denna modell. Om ni har möjlighet så åk till er Suzukihandlare och ta en titt på denna fantastiska modell.

Fordon 

Den ultimata förstahojen?

Den frågan är inte lätt att svara på. Men för dig som går i köptankar har Northbike gjort denna film. Häng med och kanske blir du lite klokare och kommer ett steg närmare att förverkliga din dröm. Har du ytterligare frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till våra duktiga mc säljare i Sundsvall eller Umeå.

Fordon 

Northbike Testar H-D Pan America

Häng med när vi testar den nya heta snackisen från Harley Davidson! Pan America lever verkligen upp sitt varumärket Harley Davidson och det är enligt oss en av de bästa hojarna de byggt. Vad tycker du? Är du intresserad eller rent av vill ta en sväng med vår demo, kontakta oss i våra butiker i Sundsvall eller Umeå.

Fordon 

Här visas Indian Chief 2022

Motorsport fick låna en Chief -22 av Indian som sen ska vidare och vara med i ett test av Allt om MC. Denna vackra skapelse med sin brutala prestanda kommer ni att få se mer av framöver! Här presenterar de denna hoj i detalj. Mycket nöje

Fordon 

Hetaste äventyrshojen just nu? Vi har provkört nya KTM 1290 Super Adventure S!

När man börjar närma sig 4500-5000rpm så frågar den kaxigt, ”ja ska du gasa då?” Och det man får till svars om man då ger på är en varm känsla i hela kroppen. Det svarar så fint och insuget ylar gött efter mer luft. Det skjuter på bra med effekt så pass att det är lätt att det blir lättstyrt på flertalet av växlarna!

Fordon  Intervjuer 

KTM 1290 Super Adventure S 2021

Tillsammans med Calle på DinMC och mcparkens Fredrik går de igenom hojen i minsta detalj. Det är 16 minuter örongodis där det diskuteras högt som lågt, både att köra, alla tillbehör, kostnader, funktioner och allt vad ni kan tänka er. Ge oss gärna en kommentar om vad ni tycker!

Fordon 

Mike letar hoj! Del 6/6

Men redan nu kan jag säga att jag är otroligt nöjd, även fast temperaturerna varit nere på nära minusgrader, så har den tiden jag hittills hunnit samla ihop i sadeln varit enbart njutandes.

Fordon 

Mike letar hoj! Del 5/6

I detta avsnitt är det Mike själv som är skribent, avsnitt 5/6 betyder att i nästa avsnitt ska vi avslöja vad det blir för hoj som Mike köper! Spännande, trevlig läsning.

Fordon 

Nya 1290 Adventure (Bilder)

Här kommer bilderna från gårdagen där jag tillsammans med Calle på Din mc går igenom dem nya uppdaterade versionerna av KTM 1290 Adventure S och R som båda två nu finns hemma i butiken i Sollentuna!

Fordon 

Besök Hondafabriken för Africa Twin i Japan

Här presenterades i höstas där Honda där Automotive Garage filmade Hondas verkstad för att visa hur det ser ut och fungerar i fabriken med alla de fantastiska robotar och funktioner som skapas i samband med att göra ett effektivt löpande band. Filmen är ungefär 15 minuter och visar de olika sektionerna där motor och växellåda tillverkas för att sedan integreras i chassit. Inst

Fordon 

Nya KTM 1290 Adventure S/R nu i butik hos Din Mc

Idag har jag varit på Din Mc i Sollentuna och tittat på den nya uppdaterade versionen av KTM’s 1290 Adventure S/R.

Fordon 

KTM 1290 Super Duke R 2020 - Presentation

Som ni säkert vet så får landet Sverige inte så otroligt många nya hojar men när de kommer så är det fantastiskt spännande. Nu kommer även denna fantastiska maskin till Sverige och en av de första handlarna som fått in denna är DinMC i Stockholm. Här presenterar Chris hojen och för en omfattande review på hur det är att köra denna maskin på bana som på väg. Håll till godo!

Fordon 

Mike letar hoj! Del 4/6

Vi gillar den lite udda retro stylingen, i en värld full av ledlampor och TFT displayer med en massa elektronik kan det ibland vara nyttigt att få känna på den gamla skolan hur motorcyklarna var då.

Fordon 

Byggmark testar mc på Northbike Sundsvall

Byggmark och Mackan testkör hojar för att se vad de gillar bäst. En klart intressant video där deras upplevelser dokumenteras och precis som de säger så har varenda hoj olika egenskaper som också är personlig så det är några turer som behövs för att "kännas rätt". Northbike säljer mycket Harley Davidson men har också flera olika märken som de säljer - givetvis till kunder över

Fordon 

Mike letar hoj! Del 3/6

Tror ni vi blev förvånande när vi möttes i dörren av säljaren Calle, som nämner att dem har en 890 R som är kitad med det mesta så som Akrapovic helsystem, ledblinkers och det mesta från KTM’s Powerparts katalog. Och som av en händelse är det deras Demo hoj! ??

Fordon 

Mike letar hoj! Del 2/6

Mike provkör denna gång en BMW R1250R. Likt förra veckans testkörning så är det en BMW från motorrad center även denna gång, dock med markant mera pulver under sadeln. BMW är välkända för sina pålitliga och starka 2 cylindriska boxermotorer, så självklart måste man ju kolla vad hypen handlar om. Så valet föll på en BMW R1250R, vilket är en naken motorcykel med ovannämnda boxerm

Fordon 

ACF-50 Världens bästa rostskydd på flaska!

Det finns många produkter som utlovar sig att vara bra men inte är det. Men sen finns det guldkorn som i detta fall inte har visat sig på Svensk marknad än och det är ACF-50. Ett antirostmedel som förutom skyddar mot rost även tar bort befintlig rost otroligt effektivt. Den person som gör detta möjligt för oss att köpa denna produkt i Sverige heter Andy som driver banhoj.com.

Fordon 

Suzuki Hayabusa 2021- se deras nya 2021-modellen

Här får vi följa den officiellt tekniska presentationen för den tredje generationen och 2021:s modell av Suzuki Hayabusa. Med elektronik, prestanda, säkerhet och en mängd spännande funktioner som tillkommit sedan förra versionen.

Fordon 

Mike letar hoj! Del 1/6

Det är alltid bra att veta vad man är ute efter, därför ställer jag alltid motfrågor när folk vill ha tips från mig vad dem ska köpa för bil eller motorcykel. Vad ska du ha den till? Vad ska du göra? Vart ska du åka? med vem osv. För vet man inte det, utan bara ”ska ha” en hoj, då är det en djungel.

Allmänt  Fordon 

BMW S 1000 R VAKNA DAREDEVIL

Luften är fylld med lukten av bensin. En motor varvar upp. Ren kraft utvecklas. Showtime för BMW S 1000 R. Dynamic Roadster utanför, Superbike DNA inuti. Chassit och motorn bär generna från RR. Ultra smidig, ultra exakt. 165 hk från 195 kg. Ännu mer sofistikerad, ännu mer aggressiv. För första gången med tillvalet M-paket inklusive M-färger och M-kolfiberhjul. Redo för den ulti

Allmänt  Fordon 

Suzuki GSX-S750Z - kurvornas härskare

En otroligt snygg 750 har släppts som du också kan få för under 100". Förutom att den är riktigt snygg och går bra, så är den också byggd för att bli kung över de nakna spothojarna på marknaden. När vi läser igenom specifikationerna på den här maskinen så ser vi hur mycket som faktiskt gjorts för att optimera både körstil, design, prestanda och inte minst säkerhet för föraren.

Allmänt  Fordon 

BMW Definition CE 04

Gjord för staden - BMW Definition CE 04 är sömlöst integrerad i ditt liv.

Nyheter  Fordon 

Nya Monster, följ livestreamingen här!

Ducati Monster har varit en populär ”naken” hoj sedan den kom ut -93. Den senaste versionen Monster 1200 kom ut 2014, efter en uppdatering 2017 med IMU och facelift så har den fortsatt sålts fram till i år. Nu har Ducati äntligen släppt den nya versionen av Monster!

Nyheter  Fordon 

Nya 2021 Kawasaki Ninja ZX-10R och Ninja ZX-10RR

Du kan slå allt motstånd, men du kan ändå utmana dig själv. Vi har utvecklat en motorcykel som en äkta mästare förtjänar, nya Ninja ZX-10R & Ninja ZX-10RR. De har vad som krävs för att vinna: Ny aerodynamisk design med integrerade vingar, kompakta LED-lyktor, TFT-display med Bluetooth och uppdateringar ärvda från Kawasaki Racing Team i WorldSBK #FaceYourself