Annons

ACF-50 Världens bästa rostskydd på flaska!

Det finns många produkter som utlovar sig att vara bra men inte är det. Men sen finns det guldkorn som i detta fall inte har visat sig på Svensk marknad än och det är ACF-50. Ett antirostmedel som förutom skyddar mot rost även tar bort rost otroligt effektivt. Den person som gör detta möjligt för oss att köpa denna produkt i Sverige heter Andy som driver banhoj.com så passa på att beställa innan det inköpta lagret som nu finns i Sverige tar slut. 

Hur gör jag för att beställa?

Gå till https://banhoj.com/acf-50/acf-50 och välj produkt. I vänstra fältet i kassan så klickar du på "+" för promocode och anger "mcparken". Beställningen skickas direkt och du får ditt lackskydd oftast inom 3-4 dagar. Du kan betala enkelt med Swish,  Payson, PayPal och Klarna.

Rabatt när du använder promokoden "mcparken"

När du anger promokoden "mcparken" så får du 10% rabatt när du beställer. Du får även mängdrabatt och billigare frakt om du beställer 2 produkter eller mer

Vad är detta för medel?

ACF-50 (anti-korrosion formel) är en flygindustrinprodukt som nu är tillgänglig för motorcyklister och nu även på Svenska marknaden. Det flygtekniska godkännande är MIL-SPEC 81.309 typ II och III, vilket innebär att den är godkänd för järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller, elektriska system och elektroniska komponenter.
Det är en mycket sofistikerad typ av "tunnfilms" vattenundanträngande produkt avsedd som ett korrosionsskyddande komponent och för hårda miljöförhållanden i samband flygverksamhet med den extra fördelen att det kommer att avsluta eller förhindra fortsatt korrosion (har en 12 till 18 månaders varaktighet). ACF-50 är också en mycket effektivt penetrant utan att lösgöra beläggningar (vilket är katastrofalt på ett flygplan) och är ett utmärkt smörjmedel utan högtryck (HP), vax, silikon eller teflon-tillsatser som tätar i fukt och därmed förhindrar korrosionsprocessen. ACF-50 är förbyggande, varken passiv eller vaxartad, förenlig med plast och de flesta gummiytor. Den är extremt ekonomisk att använda och innehåller inte något vatten.

Användning på motorcyklar är mycket likt flygplan. Medlet sprutas på strukturer, leder och svetsar, under tanken, under sitsen, ram och styrhuvudområde (där korrosion förekommer obemärkt), under paneler och på dolda delar av motor, kylare, motorblock, gafflar, bromsok och hjul. Var som helst på cykeln eftersom korrosion och strukturella degenerationer förhindras aktivt. Där korrosion redan är befintlig hämmas ytterligare process genom att isolera och elektriskt "stänga av" korrosiospunkter. Kommer också att penetrera runt bultar, skruvar och beslag för att skydda dem och förhindra angrepp.
Utsatta motorblock, växellådshus, swingarmar, gafflar och andra utsatta delar gynnas av ACF-50: s tunnfilmsteknologi genom att inte korrodera, bibehålla utseende och blir enklare att rengöra efter en tur i salt miljö.

Fungerar också utmärkt på svarta täckplastdetaljer utan att lämna rester av silikon.
Skyddar elektriska kopplingar och komponenter samt förhindrar korrosion som orsakar höga motstånd. Detta gäller för kretskort och elektronik samt datoriserade tändnings- och bränslestyrenheter och deras multikontaktanslutningar. Strömbrytare, manöverenheter och spakar kommer alla att smörjas och skyddads mot korrosion. Elekriska stift och anslutningar drar nytta av ACF-50 direkt på ytorna.

Vad händer egentligen?

Med regelbundna program görs underhållet enklare och sparar pengar, gör cykeln lättare att rengöra, bibehåller utseendet, förhindra yt/strukturella/elektriskt korrosionsrelaterade fel vilket ökar tillförlitligheten och som bibehåller cykelns värde.

Hur använder du den!

Utformad för flygplan och med en icke brandfarlig drivgas. Vid kyla sprutas oljan ut som raklödder. Håll behållaren varm och skaka den ordentligt innan användning för att aktivera drivmedlet. Applicera tunn beläggning eller dimma om du kan, tillräckligt för att täcka krypning. Medlet sprider sig lätt varför försiktighet med bromsbeläggen rekommenderas. Använda gärna en trasa. Under tanken och andra dolda områden bihålls skydd upp till ett år (minst ett år i kontakter och brytare). Utsatta områden som gafflar, motorns framsida, hjul och bromssok, återbehandlas vid behov. Du kan se en fortsatt verkan, eftersom vatten kommer att "pärla" ytan. 

Skriv gärna en kommentar här nedan eller skicka in en video om vad ni tycker om produkten så lovar vi att publicera den!

3 Gilla


Kommentarer