Annons
546 184 visningar · Publicerad 4 år sedan

Handlare: Publicera befintlig annons (utan regnr) på mcparken

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0
Så här enkelt lägger du till en annons på mcparken som du tidigare har publicerat på blocket via bytbil. I det här exemplet finns ingen text där det står "regnr: AAA 111" vilket gör att ägarhistorik och detaljer om fordonet inte visas. För de annonser som har den texten med registreringsnummer så läses detta in helt automatiskt. Det går också som exemplet visar att titta på annonsen och se om det finns någon nummerplåt och i så fall skriva registreringsnummer på höger sida.

När annonsen är markerad att importeras så förutom det som ses direkt är att annonsen läggs upp på mcparken, alla bilder hämtas in, annonsen publiceras på facebookgruppen för mcparken. Ett mail skickas till handlaren att annonsen är upplagd, alla som prenumererar på push från webben får information samt att vi markerar posten som inläst vilket gör att vi inte av misstag läser in den igen.

I nästa film visar vi hur bra information vi får ut om vi också får in registreringsnummer i er löptext, exempelvis "Regnr: AAA 111" någonstans i löptexten.