Annons
330 visningar · Publicerad 9 månader sedan

Jimmy Pallander på pallen i regnet

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0

Återigen så briljerar Jimmy med att köra så bra så det i lördagens race ta en fin bronsmedalj. Det var ett regnigt falkenberg och en bana som många säger är bland de roligaste i Sverige. Jimmy som alltid haft en körstil som passar regn visade återigen på sin kapacitet när det behövs som bäst. Trots problem med fäste och att ligga bakom i 250 km/h där andra hade samma problem så gäller det att försöka köra klokt. Jimmy hade i mål 7,7 sekunder efter Max Eriksson som kom in på en andra plats. Nils Jademark kom in på en 4:e plats med 22,9 sekunders marginal så det var klokt att inte riskera något med sådan marginal.

I detta race så stod det ganska snabbt klart att han krigade mot Jonny Jakobsson som har minst lika goda meriter i regn, men även Max Eriksson som hela tiden bevisar vilken förmåga han har att hantera sin hoj. Efter racet var det höga jubel i teamet som var så glada att de lyckades med ett så fint race. Grattis till bronset.

Ursäkta för dålig bild under dessa intervjuer. Vi hade investerat i ett helt ny kamerasystem för att förbättra båd bild och ljud. Tyvärr missade jag att några inställningar hade förändrats och ovana med den nya kameran gjorde väldigt grynig inspelning.