Annons

Bike Babes: Passion på två hjul

mcparken träffar grundaren Karin Pontén som berättar lite om det fantastiska nätverk som hon satt upp. Som så många jag pratar med så börjar det med "jag skulle vilja..." och så var det verkligen i hennes fall. Karin körde hoj, hade ingen direkt att åka med och ville ju köra tillsammans med flera andra tjejer som var intresserade. Men vart hittar man dessa?

Sagt och gjort så startade Karin upp en facebook-grupp och som alltid så tar det lite tid, men inte i hennes fall. Bara på väldigt kort tid anslöt sig en mängd likasinnade tjejer som också hade behovet av att hitta någon att köra med. Idag är det drygt 1200 i Stockholm och över 2000 medlemmar runt om i Sverige och växer hela tiden. Fram till förra sommaren fanns bara Stockholmsgruppen så de övriga har kommit till i ganska rask takt. Karin berättar också att det inte bara är en grupp som åker, de stöttar varandra i att övningsköra, att hjälpa till med hojar som krånglar, hitta rätt kläder, göra turer runt om i Sverige och mycket mer. Karin berättade även om att det fanns grupper som har liknande övriga intressen som växer och växer.

Givetvis stannar äventyret ju inte där. Nu är det ännu fler etablerade grupper i flera städer och län runt om i Sverige och grupperna fortsätter att växa. Så om du är tjej, tveka inte att ansöka till någon av dessa grupper som är i närheten av vart du bor i Sverige.

Det finns 3 kriterier, du skall köra mc, vara tjej och tillhöra den staden du ansöker till.

Länk till att ansökan om medlemskap på Facebook gör ni på:
https://www.facebook.com/groups/bikebabesstockholm/
https://www.facebook.com/groups/bikebabesdalarna/
https://www.facebook.com/groups/gavleborg/
https://www.facebook.com/groups/bikebabesgotland/
https://www.facebook.com/groups/bikebabesgoteborg/
https://www.facebook.com/groups/bikebabessmland/
https://www.facebook.com/groups/bikebabesjamtland/
https://www.facebook.com/groups/bikebabesnrke/
https://www.facebook.com/groups/bikebabessmland/

1 Gilla


Relaterat


Kommentarer