Annons
578 298 visningar · Publicerad 5 år sedan

Motorrad Center - Stockholms nya tillskott av spektakulära mc-butiker

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0
Precis lagom till säsongen så gjorde Motorrad Center, som är kända för sina BMW-maskiner en förflyttning till nya lokaler. Nu för tiden känns det som många har gjort ordentliga lyft på mc-butiker. Det liknar lite som riktigt häftiga klädaffärer mixat med en härlig atmosfär som gör att man riktigt vill köpa något, ja vad som helst faktiskt! Om ni har vägarna förbi Upplands-Väsby så måste ni ta en tur till denna pärla.

Precis när man kommer in så möts man av en härlig och varm miljö. Kaffet är nykokt och du får hemskt gärna ta en kopp eller två medans du botaniserar bland såväl gamla som nya modeller i butiken. På Motorrad Center finns det många motorcyklar av riktig toppklass. Jag som kör japanskt och älskar det sneglar och dreglar lite åt sportmaskinerna här, de är inte bara mäktiga och häftiga - det är också mycket kvalitet för pengarna med hög teknologiska funktioner och de har också lyckats bra med försäkringspremier som man inte skall förglömma.

Kontaktuppgifter, öppettider och liknande kan du ser på https://mcparken.se/pages/company/company.aspx?id=90. Längre ner på samma sidan visas alla annonser som de har på mcparken med sina fantastiska BMW-motorcyklar. När ni kommer dit - hälsa från mcparken! Mycket nöje!