Annons
578 462 visningar · Publicerad 5 år sedan

Fredrik provkör den brutala Kawasaki ZH 2

Publicerad av:
Fredrik Andersson
0 0 0
Att gå från ett litet passagerarfartyg som utan problem lastar med ett tvåmannatält med garageplats och hemmabio, grillen, utekök, hängmattan och solstolen till att prova denna Kawasaki ZH2 som sägs var bland det värsta som finns skapade definitivt lite nervösa känslor i magtakten när den skulle testas.

Men det visade sig ganska snabbt att detta Japanska monster kan bete sig, och med det sagt nästan exemplariskt. I regnläget så är den väldigt mjuk o fin att köra som vilken radfyra som helst. Med några enkla knapptryck så släpper jag lös dem 200 kompressormatade hästkrafterna och jisses, jag blev positivt överraskad! Förväntningarna var att man skulle behöva kura ihop sig som en fällkniv på detta bakhjulsåkande monster. Faktum är att den här maskinen har en körställning som till och med imponerar på en GS-förare som är nästan 2 meter lång. Motorcykeln sätter sig fint när man ger på.

Det känns lite som ett man är i ett rymdskepp då du har mätare för kompressortryck, lutning, gaspådrag och bromskraft. Det väldigt speciella är det helt fantastiska kompressorljudet som gör att man bara vill gasa hela tiden, bara för o få höra det, ett ljud man aldrig tröttnar på!

Stort tack till Din Mc i Sollentuna för förtroendet att jag fick låna denna brutala maskin! Vill ni veta mer om denna fantastiska motorcykel, tveka inte att höra av er till gänget på Din Mc! DinMC i Sollentuna och 18 fler handlare i Sverige har den för provkörning och köpa. Passa på, det ryktas om att vår försvagade krona skulle kunna pressa upp priset något.

Vill du att den ska bli din?


Här Ser du annonserna som finns tillgängliga: https://mcparken.se/pages/product/productfilter.aspx?search=Kawasaki%20ZH2