Annons
500 182 visningar · Publicerad 4 år sedan

Tävla om en plats med Filip Backlund Trackdays!

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0

Här körs årets första träning med Filip Backlund Trackdays som visar några härliga vår-klipp när Ring Knutstorp bjuder på sitt bästa väder i april lagom till att värmen börjar komma fram. Här tränar många inför årets säsong och även de som kommer tävla i år passar på att köra så mycket de kan för att komma igång. Vad vi hör är att folk är lyriska och lär sig otroligt mycket varje gång. 

Vill du bli en bättre förare? Tävla om en 2-dagars träning i sommar!

mcparken lottar nu ut hela 6 tillfällen att vara med att träna tillsammans med Filip Backlund under denna säsong. Vi börjar med att lotta ut dessa platser genom att göra det enkelt. Skapa ett konto på mcparken om du inte redan har det så är du automatiskt med och tävlar om dessa sex platser så registrera dig redan idag och få chansen att vinna en exklusiv plats att lära dig bli en bättre och säkrare förare! Dela gärna till alla mc-åkare ni känner!

De tre vinsttillfällen som kommer att lottas ut är följande tillfällen. Lottningen görs den 20:e maj där två personer kommer få åka till det första eventet. Därefter har man ytterligare möjlighet på två tillfällen a 4 platser för Gelleråsen och Mantorp Park.

  • 2-3 juni på Ljungbyhed (1748 Erik Larsson, n/a)
  • 26-27 juli på Gelleråsen (1768 Emmy Hagstedt, n/a)
  • 24-25 augusti på Mantorp Park (2864 Linnea Bengtsson, 1658 Jonas Hägerström)

Så, om du registrerar dig redan under maj månad så har du 6 chanser att vara med och tävla. Missa inte detta fantastiska erbjudande och se till att få med din polare också, vem vet- ni kanske kan vinna båda två och åka tillsammans?! https://app.trackdayspro.se/trackday/html/start.aspx 

Här anmäler du dig

Tävlingarna för 2021 är tyvärr slut. Vi lottade fram 6 lyckliga vinnare. Tips, Då tiderna nästa år blir fyllda fort så passa på redan nu att boka in de tider du planerar köra. 

Om du vinner - anmäl dig öven hos Filip Backlund Trackdays

I så fall är det otroligt roligt och ett stort grattis! Det du gör då är att gå till https://filipbacklund.se och söker upp det tillfället du vunnit. Registrera dig och anmäl dig och sedan kommer vi skicka information om att du vunnit så du inte behöver betala något. All information som rör träningsdagarna finns här att läsa. 

Fler klipp på Trackdays

Här kan ni också se tidigare klipp från Rudskogen i Norge från 2019 med Trackdays https://youtu.be/YJDZJvJUlFg samt Mantorp Park 2020 https://youtu.be/5VJzhzgAQA0