Annons
512 099 visningar · Publicerad 4 år sedan

Halmstad #3 - MotoGP och Motorsportens framtid

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0

I detta avsnitt diskuterar de om drömmen att köra MotoGP och vad det är som skulle göra att det ens är möjligt. Vidare diskuterade vi intresset för motorsporten då det var otroligt stort och förhoppningen att på hemmaplan få upp intresset och åter se 15.000 besökare på läktarna runt denna spänning, action och adrenalin på alla tävlingarna. 

I år kommer vi troligen inte ha möjlighet att besöka tävlingarna från läktarna men hoppas att de ideella organisationer som mcparken.se och roadracing.se kan ta på sig arbetet att även i år sända tävlingarna live. Det är ett arbete som en enda person betalat ur engagerade personers privata fickor och alla intresserade hade 2020 möjlighet att se dessa sändningar live och gratis. Förra året sponsrade mcparken med 10.000 kr - i år hoppas vi att ni också vill hjälpa till!

Sponsra sändningarna 2021!

Härmed har vi ett förslag till upprop där ni sponsrar med 100 kr eller högre valfritt belopp (så vi vet vem som skall ha pengarna) som går oavkortat till roadracing.se för deras arbete att genomföra sändningarna. Pengarna täcker https://www.roadracing.se för utrustning, logi och transport till dessa event i år. Summan kan betalas in hela säsongen. Pengarna viks till de digitala sändningarna. Här kan ni se alla sändningarna som gjordes 2020: https://www.youtube.com/c/roadracingSE/videos. Om ni är företag och sponsrar så säg till, så kan jag antingen skicka en faktura om beloppet överstiger 5 000 kr (då se vi till att ert företag/logga kommer synas och omnämnas i en sändning!). 2020 sågs finalen av fantastiska 15 254 personer live.

Swisha valfritt belopp till nummer 123 158 16 28 och märk betalningen med kommentaren "roadracing"

Halmstad består av totalt sex intervjuer

  • Del #1 - Om verkstaden - https://mcparken.se/blog/166
  • Del #2 - Fjädring och tävlingsklasser - https://mcparken.se/blog/167
  • Del #3 - MotoGP och sportens framtid - https://mcparken.se/blog/170
  • Del #4 - Favoritbana och körstil - https://mcparken.se/blog/175
  • Del #5 - Ambition och sponsorer
  • Del #6 - Körkort och köra på bana