Annons

Halmstad #2 - Fjädring och tävlingsklasser

Följ med att lyssna på den andra delen i vår diskussion när mcparken tillsammans med Alexander Lundh, Filip Backlund och Christoffer Bergman möttes och diskuterade lite runt fjädring och tävlingsklasser. Detta är den andra delen av sex.

Vi träffas i nyöppnade lokaler i Halmstad och intervjuar Alexander Lundh, Filip Backlund och Christoffer Bergman, tre av Sveriges absolut bästa superbike-förare. Den första delen handlar om att presentera Pro Racing Academy som är en helt nyöppnad verkstad i samarbete med Yamaha. Det här är över 45 minuter intervju som vi lanserar i sex intressanta avsnitt. Det här är en avslappnad och lite personlig intervju där vi inte haft någon direkt agenda utan försökt göra ett skönt snack tillsammans. Ett enorm stort tack till dessa tre gentlemen som delar med sig av sina enorma erfarenheter och kunskaper och borgar för tryggare körning och ökad säkerhet på två hjul.

  • Del #1 - Om verkstaden https://mcparken.se/blog/166
  • Del #2 - Fjädring och tävlingsklasser
  • Del #3 - MotoGP och sportens framtid
  • Del #4 - Favoritbana och körstil
  • Del #5 - Ambition och sponsorer
  • Del #6 - Körkort och köra på bana

Skapa gärna konto för att följa oss och få information när uppdateringar kommer. Kommentera gärna också filmerna nedan och ställ gärna frågor som vi kan ta upp och diskutera framöver i kommande intervjuer med dessa legender. 

Obs! Nu under våren kommer vi också att lotta ut 6 tillfällen med att lära dig köra hoj på riktigt på Filip Backlund Trackdays, så håll dig nära mcparken för mer information!

Ps. Beklagar att den Rode M3 mikrofon jag inför denna intervju köpte hade en riktad upptagning och jag bygga, så därför blir ljudet så olika högt. Jag har köpt en ny till nästa gång. Hoppas ni har överseende med detta i denna serie. Har ni bra mikrofontips så kom gärna med förslag. Nu köpte jag en Rode Stereo VideoMic Pro från Scandinavian Photo här i Stockholm så får vi se hur den fungerar till kommande intervjuer i grupp..2 Gilla


Kommentarer