Annons
523 435 visningar · Publicerad 4 år sedan

Alex Lundh renoverar en 3-cylindrig motor inför Legends Cup 2021

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0

(ursäkta, filmen är under redigering och kommer inom kort)

Här berättar Alexander Lundh, 2020-års SM-guldsvinnare i Superbike och hans vapendragare Jonas Karlsson lite om den service som de erbjuder till den spännande STCC-klassen Legends Cup som kommer köras i år. Det är redan 80 förare som anmält sig och givetvis måste motorerna vara i toppskick för att kunna vinna. De har precis öppnat sin verkstad som heter ProRacing Academy i Halmstad och precis lärt sig serva dessa 3-cylindriga motorcykelmotorer och kommer nu att erbjuda sina tjänster med att göra service eller laga dessa motorer för de som skall köra denna spännande tävling med start i sommar 2021.

Alex som har lagt många timmar tillsammans med övriga i teamet har ställt hojen på hyllan efter många års körning och nu satsar på att leverera andra tjänster i världsklass. Genom deras nystartade företag kan du få en service som sticker ut lite extra från ett team som testat i princip allt för att få det ultimata resultatet på bana över många år. Här står vi och snackar lite allmänt runt denna service som de gör på dessa motorer. 

Egentligen spelades detta inte in för att publiceras då ni kommer höra både barnjoller och folk som kommer och pratar runtomkring - så det är verkligen "ad-hoc" denna inspelning görs. Inte ens Alexander är medveten om att det blev en film av detta., förrän nu så håll till godo av denna fantastiska kille!

Ps. Ett förtydligande - Vi fick lite feedback när vi av misstag skrev "trimma" i denna texten och i kombination med Legends Cup. För att förtydliga detta så får dessa motorer inte trimmas utan det är strikta regler som gäller. Det vi menade var att de trimmar är att ProRacing Acacemy hjälper till att trimma maskiner som får trimmas.