Vi passerade 10 miljoner besök idag! Grattis mcparken!

Det är smått otroligt vad samarbete lönar sig. I morse passerade vi otroliga 10 miljoner besök och på bara två år. Det är ett arbete som sträcker sig vitt och brett där många personer är inblandade och ställer upp för att vi skall synas och kunna erbjuda tjänster som sticker ut och hjälper alla. Stort tack var och en som sätter stickers på sin tävlingshoj, till är med på intervjuer, alla handlare som vi samarbetar med och kommer med smarta förslag och ideér på att digitalisera ytterligare.

Dagen till ära så introducerar vi något som vi kallat mcID. Ett mcID är din personliga QR-kod som du signerar med ditt mobila BankID och kan sedan visa upp när det behövs. 

Till helgen kommer Johans MC att börja använda tjänsten för de fordon som folk vill provköra. De går till mcid.se, skapar och validerar sitt konto och sedan visar upp sin QR-kod. Handlaren scannar av koden på deras mobil och skickar sedan ett utlånings avtal digitalt som personen signerar med Mobilt Bankid. Hela processen tar inte mer än 1 minut och är mycket säkrare och bättre än hur man gör idag. Den stora vinsten sedan är att både den som provar och handlaren kan se vilka fordon som körts och inom kort, så kan andra berätta vad de tyckte så vi får en "kunskapsbas" att dela med oss av.

Gilla


Relaterat


Kommentarer


Annons