1 978 visningar · Publicerad 2 månader sedan

2 0 0

12 september 2024

  • 21:32 I en korsning i Vallentuna körde i kväll en motorcyklist på en fotgängare. Båda personerna skadades. Mc-föraren, en man i 20-års åldern fördes till sjukhus med ambulans och fotgängaren, som är en kvinna i 25-års åldern fördes till sjukhus med ambulanshelikopter. Polisen skrev en anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.
  • 18:49 En motorcykel och en minibuss krockade vid Åsele vid 17-tiden på torsdagen. Mc-föraren har förts med ambulanshelikopter till sjukhus. Hennes skadeläge är oklart.
  • Vid 14:45 tiden kom larm om en trafoikolycka på södermalm i centrala Stockholm. Enligt inledande uppgifter var en buss, personbil och motorcykel inblandade i krocken. Vi har precis kommit till platsen, eventuellt ska mc-föraren vara fastklämd under bussen, uppger man vid räddningstjänsten. Senare uppger polisen att det är motorcykeln och bilen som krockat inärheten av buss. En stor insats pågår på platsen med polis och räddningstjänst. Ett område är avspärrat.

11 september 2024

16:54 På länsväg 614 mellan Harplinge och Kvibille i Halland körde en mc-förare av vägen. Det var en man i 60-årsåldern och har dött till följd av olyckan. Mannens anhöriga är underrättade. Motorcykeln är tagen i beslag för teknisk undersökning och vi kommer att utreda omständigheterna kring den här olyckan säger Fredrik Svedmyr, presstalesperson på polisen i region väst.

10 september 2024

06:53 En motorcykel och bil har kolliderat utanför Ängelholm. Två personer är inblandade i olyckan enligt polisen. I nuläget är skadeläget oklart. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en frontalkrock.

7 september 2024

En man i 50-årsåldern har dött efter en motorcykelolycka i Degerfors på fredagskvällen. Det rapporterar Nerikes Allehanda. Olyckan inträffade på länsväg 204 mellan Svartå och Åtorp. Anhöriga har underrättats.

19 augusti 2024

  • 16:48 En lastbil, två personbilar och en motorcykel har krockat utanför Helsingborg på länsväg 111. Enigt polisen skall det inte finnas några kända personskador. Det är stopp i trafiken i riktning mot Helsingborg, men polisen leder trafiken en annan väg.
  • 10:51 En motorcykel och en husbil har krockat i Emmaboda skriver polisen på sin hemsida. Olyckan inträffade på riksväg 28/länsväg 1013 och det ska vara trafikstopp i båda riktningarna

11 augusti 2024

I helgen har det extra tråkigt för vi läste precis att en 30-årig man är död efter en mc-olycka i Sigtuna. Anhöriga i Uppsala underrättades om hans bortgång under lördagskvällen säger Stockholmspolisen. Olyckan skedde vid 18-tiden på lördagen och polisen misstänger inga brott i samband med olyckan.

Det var även en krock mellan en mc-förare och en bil som krockat mellan Fittja och Masmo. Räddningstjänsten var på plats men lämnade strax innan klockan 15. En person, förmodligen den på motorcykeln skall ha nån typ av skada. Personen fördes iväg med ambulans säger räddningstjänsten. Skadeläget är okänt.

I Bollebygd körde en motorcyklist av vägen och räddningstjänst, ambulans har lämnat platsen vid 16-tiden under söndagen. Skadeläget är okänt enligt polisens hemsida.

I Lycksele kolliderade en bil och en motorcykel. Två personer fick föras till sjukhus med ambulans. SOS alarm fick larmet strax efter kl 13 och det är oklart hur olyckan skett.

Klockan 16:34 idag var flera bilar och en motorcykel inblandade i en trafikolycka på E18 vid Bergshamra, norrgående riktning. Olikan hade stor trafikpåverkan. Polis, räddningstjänst, ambulans och flera fordon från trafikverk jobbar på olycksplatsen. Föraren misstänks för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik

Vid 14-tiden på länsväg 256o vid Sal har en motorcyklist kört omkull och hamnat i diket. Föraren, en kvinna i 35-årsåldern ska ha skadat ena armen och är förd med hjälp av ambulans till sjukhuset.


Uppdatering 14 aug 2024

07:46 Två personer har förts till sjukhus med ambulans efter en trafikolycka mellan en motorcykel och personbil vid Bräkne-Hoby utanför Ronneby

17:43 En kvinna i 35-års åldern körde av vägen på Tjörn och har skadat armar och ben efter att en fluga hade kommit in i hjälmen som gjorde att hon tappade koncentrationen och kontrollen över mc-n


Statistik

https://www.svmc.se/smc/trafik-och-politik/statistik/

">https://www.svmc.se/smc/trafik-och-politik/statistik/">https://www.svmc.se/smc/trafik-och-politik/statistik/


Relaterat


avatar

Pelle · Publicerad 2 månader sedan

1 0 0

Har ni hört om fler olyckor så skicka gärna information till oss så kan vi uppdatera informationen löpande


avatar

Pelle · Publicerad 2 månader sedan

0 0 1

Vad är ert bästa tips för att undvika olyckor i trafiken när ni kör? Tipsa gärna här så kanske vi kan spara några liv!


Annons