32 317 visningar · Publicerad 3 år sedan

0 0 0

Sveriges största provkörningsevent är tillbaka!

Efter inställda MC Mässor, provkörningseventen Start2Ride och så mycket annat växlar MC Branschen upp i maj 2022 och erbjuder dig som älskar tvåhjulingar att provköra en eller flera av de över 100 mopeder och motorcyklar på plats. Välkommen till MC Mässan on Tour i Malmö, Göteborg och Stockholm i maj 2022!

Nu är det klart, MC Mässan on Tour kommer att arrangeras under tre helger i maj.
Efter att såväl MC Mässan som provkörningseventet Start2Ride fått ställas in två år i rad, meddelar nu Moped- och Motorcykelbranschens Riksförbund (McRF) att det blir ett kombinerat mäss- och provkörningsarrangemang under tre helger i maj, fördelat på Malmö Göteborg och Stockholm.
MC Mässan on tour kommer att kunna erbjuda över 100 moped- och motorcykelmodeller för provkörning. Dessutom kommer ett stort antal mc-handlare och tillbehörsåterförsäljare finnas på plats, men även klubbar och föreningar. Och så blir det givetvis uppvisningar.

De två senaste två åren har varit en stor utmaning för motorcykelbranschen, i synnerhet då intresset för motorcyklar samtidigt varit större än någonsin. Det känns fantastiskt att äntligen kunna bjuda in hojentusiasterna till MC Mässan on Tour, säger Niklas Kristoffersson, VD, McRF.
Inträdet kostar 120 kronor, och för den pengen får du provköra så många hojar du hinner eller mäktar med. Gratis hojparkering ingår. Alla provkörningar behöver förbokas via en särskild app. Biljetterna släpps i april. För mer info: www.mcbranschen.se

  • 7 – 8 maj 2022 – Bulltofta
  • Malmö 14 – 15 maj 2022 – Stora Holm
  • Göteborg 21 – 22 maj 2022 – Gillinge, Stockholm


Du kan läsa mer om dessa events på https://mcparken.se/pages/calendar/calendar-overview.aspx. Information om när du kan boka skickar vi ut i vårt nyhetsbrev. Registrera dig som medlem på mcparken så behöver du inte missa något!


RelateratAnnons