Hem

Visste du att

Som företagare, exempelvis en mc-butik, handlare, verkstad eller på annat sätt erbjuder era tjänster för fordon så är ni välkomna att använda mcparken. Dess syfte är att kunna annonsera till en bred publik, med mycket hög och flexibel standard samt till en fast låg kostnad som ni alltid kan vara trygga inte ökar i pris över tid.Skapa konto eller logga in gör du här.

Sedan starten 2020 så har vi etablerat en verksamhet med mål att erbjuda er en fantastisk produkt, där det mesta du behöver finns på ett och samma stället och därmed också till en kostnad som alltid kommer vara 50% av den kostnad ni betalar idag för andra tjänster. Priset kan vi garantera eftersom tjänsterna som vi utformar tillsammans med er i branschen blir mer kostnadseffektiva då detta kan användas av många företag.

Hur kommer jag igång?

Det första som vi behöver göra är att sätta upp en butik till er verksamhet. Det gör ni genom att till vänster i menyn välja "öppna butik". När ni skickat in uppgifterna så sätter vi upp butiken åt er och samtidigt kopplar ert konto till butiken så att ni kan redigera och sätta upp butik, metadata, bilder och liknande i lugn och ro. Det här är helt gratis för alla.

Öppna en företagsbutik

Vad händer sen?

Därefter kan du välja en mängd digitala produkter och tillval som du kan använda dig av. Allt beror på hur du vill komma igång och vad du har för önskemål och ambitioner med dina produkter. Gäller det exempelvis fordonsannonser, då kan vi se till att allt du gör på Blocket, också kommer över helt automatiskt till mcparken. Ändrar du något, eller tar bort annonsen - så händer det även här. Den tjänsten heter Premiumhandlare.

Betalning av tjänster som används

Mer om alla tjänster som du kan få tillgång till hittar du i den vänstra menyn Digitala tjänster. Betalning för Premiumhandlare sker genom faktura kvartalsvis i förskott. Tilläggsprodukter faktureras månadsvis med start från den aktuella månaden. Därför rekommenderas beställning i början på månaden.