Tillbaka

3-5 juli Mantorp Park - Trackdays by Filip Backlund

img
img img img img
Alla 5 bilder
Startar om 2 månader · 743 · Premiumpartner

Status


Information

Trackdays by Filip Backlund – det ultimata eventet för dig som verkligen vill lyfta din körupplevelse till nya höjder. Under tre intensiva dagar i början av juli på Mantorp Park tar vi din körutveckling till maxnivå.

Upplev dubbla körtekniska teorilektioner – en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Få personlig feedback och genomgångar med varje grupps instruktör mellan körpassen. Avsluta dagen med en exklusiv Trackwalk tillsammans med Filip Backlund själv för att verkligen hitta det lilla extra i din körning.

Missa inte chansen att säkra din plats. Boka nu för en oförglömlig upplevelse... tillsammans med oss på Mantorp Park, där passion möter precision!

Visa mer

00:02:20

Info: Denna video är exempel på event och kan skilja sig från eventet.


Om platsen

Mantorp Park, belägen i närheten av staden Mantorp i Östergötland, Sverige, är en välkänd motorbana som lockar motorsportentusiaster från hela landet. Banan har en fascinerande historia och en unik karaktär som gör den till en speciell och spännande plats för MC-entusiaster.

**Historia:** Mantorp Park öppnade 1969 och har sedan dess varit en av Sveriges mest ikoniska racingbanor. Ursprungligen designad som en Grand Prix-bana, har Mantorp Park genomgått flera förändringar och uppgraderingar för att möta moderna motorsportstandarder. Banan har varit värd för en mängd olika racingevenemang, inklusive nationella och internationella tävlingar.

**Banans Karaktär:** Vad som gör Mantorp Park speciellt för MC-förare är dess varierande terräng och utmanande kurvor. Banan sträcker sig över 3,1 kilometer och innehåller en blandning av snabba raksträckor och tekniskt krävande svängar som utmanar förarens skicklighet och precision. Dessutom har banan flera höjdskillnader som ger en extra dimension till körningen och skapar spänning för både förare och åskådare.

**Tillgänglighet och Evenemang:** Mantorp Park är inte bara en plats för proffs, utan erbjuder även möjligheter för hobbyförare och entusiaster att testa sina färdigheter på banan. Genom olika track day-evenemang och öppna körningar får MC-åkare chansen att uppleva adrenalinkicken och spänningen av att köra på en riktig racingbana.

**Gemenskap och Atmosfär:** En annan lockande faktor är den unika gemenskapen och atmosfären på Mantorp Park. Här samlas människor som delar samma passion för motorcyklar och racing, vilket skapar en spännande och vänlig atmosfär. Det är en plats där erfarna förare delar sina kunskaper med nybörjare och där gemenskapen kring kärleken till motorcyklar skapar en stark samhörighet.

Sammanfattningsvis erbjuder Mantorp Park en unik kombination av utmanande terräng, spännande kurvor och en levande gemenskap av motorsportentusiaster. För MC-förare är det inte bara en plats att testa sina gränser på banan, utan också en plats där man kan dela passionen för motorcyklar och racing med likasinnade människor. Att uppleva spänningen och atmosfären på Mantorp Park är en minnesvärd och speciell upplevelse för alla som älskar motorcyklar och racing.

www.mantorppark.se


Faciliteter


Kontaktuppgifter


Om PRO RACING MOTOR & EVENT

PRORACING - WE MAKE YOU FASTER

VI SKAPADES FÖR ATT GE DIG DE RÄTTA FÖRUTSÄTTNINGARNA. Att köra snabbare, säkrare och bättre. Vi har lång erfarenhet och de bästa samarbetspartners vilket gör att vi kan erbjuda tjänster, produkter och motorcyklar i världsklass som passar dina behov och önskemål. Få hjälp med geometrier, fjädringsinställningarna eller kanske koll på er datalogger och elektronik. Vi har under flera år skaffat oss den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa er. För att du skall kunna utvecklas till en bättre, stabilare och smartare förare. Vi har kunskapen, erfarenheten och verktygen som behövs för att erbjuda något unikt. Efter 17 säsonger i bla, WSBK, Moto2 och BSB har våra förarcoacher den erfarenhet som krävs för att hjälpa dig med allt från spårval till position på hojen och kurvteknik Se vår sida på facebook: https://www.facebook.com/racingacademy.se/ samt Instagram på https://www.instagram.com/proracingacademy/


Företagssida https://www.proracingacademy.com Returvägen 1 Västerås

PRO RACING MOTOR & EVENT ber om ditt omdöme

Butiken
Verkstad & service
Kundbemötande
Tillgänglighet
Tillbehör & tjänster
Erfarenhet

Platsen för aktuellt event

På finns detta objekt angivet att det kan provköras. Kontakta säjaren för att boka provkörning.


Du kanske också gillar


Intervjuer och nyheter