STOCKHOLMS MC-VARUHUS

Dela
  • 145173
  • 14 december 20
  • Butik, företag, verkstad, Webshop, tillbehör, reservdelar,

Ett riktigt MC-Varuhus

Stockholms MC-Varuhus AB är en av stockholms största MC-butiker. Företaget startades 1973 av samma innehavare som idag, under namnet Auto-Sport och sålde på den tiden i huvudsak Zündapp och Puch mopeder. Idag är den huvudsakliga inriktningen att vara en fullserviceanläggning inom MC-branschen. Vi säljer nya Motorcyklar och EU-mopeder från Yamaha, Honda och Peugeot samt begagnade MC av alla fabrikat.

Vi har även ett av Stockholms största utbud inom MC-kläder, hjälmar, stövlar, handskar och MC-tillbehör. Därtill har vi en modern serviceverkstad och ett välförsett reservdelslager. Vårt motto är att vi med bästa servicegrad ska kunna erbjuda allt motorcyklisten behöver för att kunna bruk...a sin MC.

Efter 27 år på Norra Stationsgatan drar flyttlasset i väg till Vårby Allé 53. Vi beräknar att flytta sista vecka i februari och komma i gång igen i början av mars. Vi hoppas att alla våra kunder följer med oss till den nya adressen där det kommer att finnas mycket bättre parkeringsmöjligheter och plats att anordna utomhusevent. Alla våra märken Yamaha, Honda och Peugeot följer med till den nya lokalen där verkstad och säljytorna kommer att vara ungefär lika stora som vi har i dag. För er som har MC:n vinterförvarad hos oss och inte har blivit informerade om annat så kommer era MC att stå kvar på Norra Stationsgatan tills det är dags att hämta ut dom och detta kommer att ske på vår gamla adress.Här finns vi

Kontakta oss