STAN’S MOTO SHOP AB

Dela
  • 103 107
  • 23 december 23
  • Butik, företag, verkstad, Webshop, tillbehör, reservdelar, Klubb, förening

Vi är specialiserade på att köpa och sälja nya och begagnade motorcyklar

Välkommen till Stan's Moto Shop vi har specialiserat oss på att köpa och sälja nya och begagnade motorcyklar. Vi utför service, reparationer och försäkringsärenden. Vi hjälper dig med allt du behöver för dig och din motorcykel. Allt detta alltid till ett förmånligt pris!

Vi hjälper dig att sälja din motorcykel. Det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss. Vi kommer överens om pris och andra detaljer och resten sköter vi. Vi tar 10% av försäljningspriset dock minimum 5000kr och max 9000kr. Varudeklaration av fordonet om så önskas alternativt kan fordonet även säljas i befintligt skick beroende på vad kunden själv har för önskemål.

Vi beställer, monterar och balanserar din...a däck. Vi hjälper dig att hitta rätt däck till din MC. Har du egna däck går det också bra. När du har bytt dina däck hos oss vet du de är godkända. Vi kontrollerar mönsterdjup samt lufttryck. Vi har topp moderna däckmaskiner för enkel och smidig omläggning av däck på motorcyklar och personbilar. Vi har allt från scooterdäck till white wall custom däck och race slicks samt däck till fyrhjulingar.


Kommentarer


3 av 5 · baserat på 1 omdömen

Butiken
Reparationer & service
Kundbemötande
Tillgänglighet
Tillbehör & tjänster
Erfarenhet

Annonser från handlaren


Här finns vi

Kontakta oss