07
maj

ENDURO-SAFARI PÅ GOTLAND

Visby, Gotlands län

Gotland

endurosafarigotland
1 gillar kommer


Tycker du att tjusningen med motorcyklar är frihet? Att kunna sticka iväg på hojen längs vilda stråk, smyga runt på mindre vägar och upptäcka platser som inte så många känner till? Är du nyfiken på Gotland och längtar till vidsträckta stränder, raukar och mysiga skogsgläntor? Då kommer du att älska att åka runt på Enduro-Safari med Bertil Marcusson!


Längs slingrande grusvägar och mycket mera tar du dig runt på ett Gotland få har sett. Turen innehåller naturscener, motorcykelåkning, glada kamrater och äventyr. Du får tillfälle att testa lite körteknik anpassat efter din egen nivå.

När du följer med på den här turen har du allt det praktiska fixat med boende, mat och vägval.

Du tar med egen mc eller hyr. Du väljer själv svårighetsgrad på åkningen. Med Berra som guide kommer du direkt till de rätta vägarna, har ständig tillgång till expertkompetens och får höra en del berättelser från hans tävlande. Det här är mannen vars motto är ”Var Glad”.


Det blir några minnesvärda och exklusiva dagar med massor av bra åkning och äventyr längs vägen.

I ett komplett Enduro-Safari ingår oavsett hyrd eller egen mc: 1,5 enduro/offroad kördagar med guide, två övernattningar med delat boende, frukost/lunch/middag, hämtning och lämning vid båt eller flyg. Pris beror på om du hyr eller kör egen mc enligt nedan, eller träffat annan ök.


Mer information

Länk: https://www.tjauls.se/presentation/endurosafari-pa-gotland/Hitta hit

När

07 maj 2021 09:00
09 maj 2021 18:00

Var

Lummelunda Tjaulsvägen
621 71 Visby
Visby, Gotlands län

Fakta

Pelle Johansson
280